ÜZEMANYAGKÁRTYÁK – DKV KÁRTYA - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Hobbi

Közzétéve 2023 január, 11 - 6:06

ÜZEMANYAGKÁRTYÁK – DKV KÁRTYA

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 200 Forint

ÜZEMANYAGKÁRTYÁK

DKV KÁRTYA

A DKV kártyák nagy előnye a céges adminisztrációban, a könyvelési folyamatok megkönnyítésében jelenik meg elsősorban. A járművek tankolása pontosan nyomon követhető, nem fordulhat elő, hogy a sofőr, vagy bárki más hibázna az adminisztrációban, amennyiben a kártyát precízen és pontosan, minden tankoláshoz használják. Az üzemanyagkártya minden vállalkozásnál, cégnél és kft.-nél, btn.-él, de akár  multinacionális méretű vállalkozásnál is megkönnyíti a könyvelést, már egyetlen járműtől is. Legyen szó tehergépkocsiról, buszról, transzporterről vagy szolgálati járműről.

A DKV CARD hitelkártyaként működik, vagyis készpénz használata nélkül lehet vele fizetni, számos országban, számos benzinkútnál. Pontosan ötvenegy országban fogadják el ezt a kártyát, kettőszáz-húszezer elfogadóhellyel rendelkezik a DKV kártya. Több mint kettőszáz-negyvenötezren rendelkeznek DKV kártyával. Kilencven éves kártyáról beszélünk, több mint kilencven éve van a forgalomban a DKV kártya. Nem csak tankoláshoz, de gépjárművel, gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásokhoz, termékekhez is igénybe vehető. Az egyszerű adó-visszaigénylés érdekében az áfa külön feltüntetésre kerül a számlán.

A DKV kártyát több mint  tizennyolcezer-hatszáz szervizben fogadják el javításokhoz, gumiabroncsokhoz, mentéshez, vontatáshoz, bérbeadáshoz, illetve több, mint kilencszáztöltőállomáson fogadják el.

Magyarországon a MOL az OMW a Lukoil, a Mobil Petrol az Auchan és az ENVI fogadja el.

A kártyához nem tartozik sem csatlakozási sem éves díj, illetv ea kártya PIN védelme pedig garantálja a biztonságos használatot a kártya tulajdonosa, birtokosa számára.

Az összes felmerülő költség hatékony és jól átlátható áttekintése egy DKV-elszámolásban, hiszen pontosan precízen nyilvántartja az útdíjat, a tankolás, szerviz költségét, illetve a továbbiakban felmerülő költségeket is, mint például a mosási költséget, kiegészítők árát. az is fontos továbbá, hogy az üzemanyag- és szervizkártyák online kezeléssel  egy gombnyomással működnek.

Számon tartja pontosan és precízen továbbá az útdíjakat, alagút- és kompdíjakat is, mindeközben kényelmes fizetést biztosít, a  a DKV-n keresztül nagyon kedvező feltételekkel.

Ami fontos még a DKV kártya esetében, hogy nincs minimális fogyasztás, nincs minimális használat elvárva, illetve nincs minimális flottaméret, gépjárműpark méret sem. Akár egy gépjárműtől, transzportertől, busztól, szolgálati járműtől kezdődően már lehet használni a DKV kártyát.

Nagyon előnyös tulajdonságokkal rendelkezik ez a kártya, melyet számos országban elfogadnak. Nincs adminisztrációs költséges sem, és  könyvelést,  a gépjármű parkhoz (vagy akár csak egyetlen gépjárműhöz is) megkönnyíti a könyvelést, az adminisztrációt, leveszi szintúgy a könyvelők, adminisztrátorok, szintúgy  a sofőrök válláról a terhet. Minden szállítással, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozó, vállalat figyelmébe ajánlom ezt a rendkívül kedvező és előnyös kártyát!

+Erősségek

51 ország, 220000 elfogadóhely

-Hátrányok

nincs

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments