Ugyismegveszel - vélemény

Átlag: 3 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 április, 14 - 10:10

úgy is megveszel, a frappáns nevű áruház.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1800 Forint
Megvásárolt: link

Az internetes vásárlás korában elengedhetetlen hogy kellő körültekintéssel eljárva vásároljunk, hiszen könnyen futhatunk csaló webáruházakba, vagy kiderülhet hogy a termék, amelyet egy adott áruházban szándékozunk megvásárolni, akár tízed annyiért is elérhetőek.

Minden szinten érdemes kihasználni ehhez a Google és más kereső óriások kínálta képkereső, vagy egyéb termékkereső lehetőségét.

Akiket most bemutatok az Úgy is megveszel nevű webáruház, mint azt a fenti ábra is mutatja, széles termékpalettával bír, széles kategória választékkal és nem mindennapi marketinggel adják el termékeiket.

a kedvencem, az amikor az egyébként 300 forintot érő terméket felteszik úgy, mint ha te milyen jól járhatnál, mert idézem,”eredeti áron 7000 forintért megvásárolható terméket, most megveheted, csak 3000 forintért!”

így is 10x haszon van a terméken, de végül is ezért megkapjuk a 14 napos elállási jog lehetőségét, a relatíve gyors kiszállítást, és a hiba esetén cseretermék vagy levásárolhatóság lehetőségét.

és ami a plusz, hogy ha ez utóbbit választjuk, akár szimpla elállási jog érvényesítése vagy hibás termék esetén, 110 százalékosan kapjuk vissza termékeink árát.

és ezt valóban tartják is, szóval ha véletlen sikerült olyan terméket találni, ami valóban jó, mint például esetünkben egy fantasztikus zuhany fejet,

vagy például egy egészen korrekt furminátort hogy kis kedvenceinket fésülgethessük

ugyanakkor bele is tenyerelhetünk olyasmibe, ami bizony még akciósan se éri meg, mint például egy elektromos szakállvágó és borotva készülék amit vásároltunk

Az ügyfél szolgálatról nem mondhatok rosszat, tényleg kiküldték a lemondó nyilatkozatot, és megkaptam a 110 százalékos árát levásárolható kuponként így tudtunk venni még 1 kutyakefét és 1 fenti ábrán mutatott zuhanyfejet is.

aranyos, amikor átlépek egy másik ablakba, a “NE HAGYJ ITt!”

felirattal megpróbál utánad nyúlni, és rendelés után még egy levelet kapsz, melyben azt ígérik, hogy ha a következő 1 órában még vásárolsz az általuk összeválogatott termékekből akkor mekkora kedvezményt kapsz rájuk!

összefoglalva a lényeg:

Mint webáruház maximálisan rendben van, az ügyfél szolgálata tényleg korrekt, és segítőkész, a termékekre külön külön email-ben érkeznek a garancia jegyeid, így mondhatom hogy tényleg egyszerű az ügyintézés egy  esetleges galiba esetén, a hűségedet megbecsülik, vásárlásaiddal pontokat szerzel melyeket később beválthatsz, így még olcsóbbra szerelheted az “amúgy is olcsó ” termékeket, és ha a termék elálláskor a levásárlást választod, plusz 10 százalékkal honorálják azt is. így azt mondom, ha esetleg bevállalod ezt a rizikót, hogy bele tenyerelhetsz olyan termékbe, ami esetleg a gagyi faktorba tartozik, és megéri hogy visszaküldd,akkor ajánlom neked ezt a helyet, mert lehet jókat is kifogni. ha viszont neked az abszolút minőség a fontos, és nincs kedved ezzel játszadozni, akkor viszont a válaszom HATÁROZOTT NEM

+Erősségek

hűségpont rendszer

széles termékskála

agyafúrt de jó marketing

lufix

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments