Turbó diéta - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: Fogyókúra

Közzétéve 2020 december, 09 - 19:19

Turbó diéta – egyéni tapasztalatok

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 7890 Forint

A turbó diéta egy intenzív fogyókurához tartozó táplálék kiegészítő. A készítmény 40%-ban fehérjéből áll, de ezen kívül megtalálható benne szénhidrát és rost is. A nagy fehérje tartalomnak köszönhetően a szervezet nem építi le az izomzatot a fogyás során, kifejezetten a zsírt égeti. A készítmény átrendezi az anyagcserét, ami megszokja ezt a táplálkozást így a diéta után nem szaladnak vissza a kilók.

Sajnos sok ember mindenről azt hiszi, hogyha ő nem ért el vele eredményeket, akkor más is biztosan elbukik. Nekem nagyon jól bevált a diéta, de ettől még nyilván lehetséges, hogy másoknak nem fog olyan jól működni, például az ismerősöknek sem.

Szeretném megosztani a saját tapasztalataimat, amikre megmondom őszintén én nagyon büszke vagyok. 2 hetes intenzív turbó diéta kúrát csináltam, voltak ugyan nehéz pillanatok és napok, de mivel kibírtam és csak a turbó diéta port ittam, több mint 6 kilótól szabadultam meg a mindössze 2 hónap alatt. Ráadásul ami nagyon fontos, és bizonyítja, hogy tényleg múködik, az az, hogy évekig nem kúsztak vissza a kilók, pedig az étrendemet sajnálatos módon nem változtattam meg tartósan egészségesre a turbó diéta kúrát követően. Mivel nekem annak idején ennyire jól bevált, most újra elkezdtem a diétát, csak most nem állok olyan rosszúl a súlyomat illetően és hát az akaraterőm sem akkora már, így csak 1-2 étkezést helyettesítek vele, de így is egész szépen haladok.

Összeségében nekem bevált, és ha valaki a véleményemet kérdezi csak ajánlani tudom. Ettől függetlenül tudom jól, hogy nem mindenki tud ezzel fogyni és sokaknak pénzkidobás lehet, azt sosem szabad elfelejteni, hogy a tartós fogyáshoz nem elegendő a “csodaszer” de életmód és táplálkozás váltás is szükséges.

Turbó diéta árak

A hivatalos weboldalon egy 15 adagos kiszerelés 7890 Ft-ba kerül így egy adag olyan 500 forintba jön ki. Ha úgy nézzük, hogy megfelel egy egész étkezésnek nem is rossz ár.

 

+Erősségek

Finom

Működik

Sok íz elérhető

Krisztian

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments