Közzétéve 2022 március, 24 - 15:15

TÖRÖKSZENTMIKLÓSI VÁROSI STRANDFÜRDŐ ÉS KEMPING

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 1100 Forint

A Törökszentmiklósi Városi Strandfürdőben és Kempingben nagyon kellemes élményeket szereztem párommal. A személyzet udvarias kiszolgálása és segítőkészsége, a belépők, a szauna és a szolárium baráti árai, a sport élmény, és a motoros találkozó hangulata, öröme, a motorosok nyelvén szólva feelingje mind-mind felejthetetlené tették számomra az élményt, amely ehhez a strandfürdőhöz köt.

A Törökszentmiklósi Városi Strandfürdőben és Kempingben van lehetőség az úszók (kinti nyitott medence) és a gyógyulni, wellnessezni vágyók részére is (benti, fedett gyógyvizes medence) fürdőzésre, kikapcsolódásra, pihenésre.

A Törökszentmiklósi Városi strandfürdőben található két gyermek medence, egy gyógymedence és egy úszómedence is. A gyógymedence félig fedett helyen található, az úszómedence viszont csak tavasszal és nyáron használható, mivel nyitott, fedetlen területen van.  A fürdő 60 Celsius fokos kifolyási hőmérsékletű termálvize gyógyvíz minősítésű. A nátrium-hidrokarbonos gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, nőgyógyászati és belgyógyászati megbetegedések megelőzésére, kezelésére.

Többfajta belépővel is rendelkezik a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping, kezdve a teljes árú felnőtt belépőjegytől a kedvezményes árú gyermek és nyugdíjas belépőjegyig. Kedvezményt adnak továbbá mozgáskorlátozottaknak, gyógykezelésre javasoltaknak, és csoportoknak is. Ezen felül lehetőség van kedvezményes jegyvásárlásra 17 órától. Lehet venni több alkalmas bérletet, szaunázási lehetőséggel kombinált bérletet is. A Strandfürdőben meglehetősen baráti árakkal dolgoznak.

A Törökszentmiklósi Strandfürdőben és Kempingben lehetőség van wellness szolgáltatásra, vagyis szépségkezelésre és szolárium igénybevételére is. (egy alkalmas, vagy bérletes esetben is) Gyógy szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint a hidroterápia (víz alatti vízsugárnasszázs), mechanoterápia (orvosi gyógymasszázs), balneoterápia (iszappakolás, gyógyvizes kádfürdő).

A strand külső területén, a parkban található a gyermekek nagy örömére egy játszótér is.

 

A Törökszentmiklósi Városi Strandfürdőben és Kempingben nyaranta felpezsdül az élet, de van egy olyan időszak, amikor határozottan zajos, de izgalmas élményben lehet részünk.  Az pedig a Törökszentmiklósi Extrém motoros napok, amikor is a strandfürdő területét ellepik a marcona, keménykötésű és öltözetű, azonban meglehetősen kedves és barátságos motorosok és rockerek. Szól a rock zene, játszanak az együttesek, dübörögnek a motorok, egyszóval motoros találkozó, fesztivál van.  2022-ben rendezik meg ezt a napot a törökszentmiklósi és szolnoki motorosok kilencedik alkalommal.

Amennyiben van rá  igény és lehetőség, és nem csak egy napra tervezzük a strand meglátogatását megszállhatunk a közelben lévő Almásy vendégházban vagy a MO-HA panzióban is. Ez a két panzió a található a legközelebb a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdőhöz és Kempinghez, de persze van több lehetőség is a közelben, mely szálláshelyet biztosíthat számunkra.

+Erősségek

GYÓGYVIZES, BARÁTSÁGOS

-Hátrányok

NEM TUDOK RÓLA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments