Tolltartó - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Irodaszer

Közzétéve 2021 július, 28 - 17:17

Tolltartó…..

Sziasztok!

Szerintem egy érdekfeszítő témát szeretnék veletek megosztani ez nem más mint a Tolltartó. Szerintem mindenkit lázba szokót hozni az iskola szerek beszerzése. Engem legalábbis nagyon. Kislányom tavaly lett 1 osztályos és számunkra nagy élmény volt a sulihoz való dolgokat beszerezni ,így a tolltartó választás is azok közé tartozott.

Tudni kell nincs könnyű dolgunk mert a kereskedelmi piacon nagyon sokfajta létezik belőle ,így biztos hogy megtalálja mindenki a saját stílusának megfelelő tolltartót.

Formában  pl  henger alakú azt véleményem szerint inkább felsős gyereknek érdemes meg vásárolni mivel abba csak beömleszti a az összes ceruzáit egy helyre.

Alsós gyerekeknek szerintem inkább maradjatok az emeletes tolltartóknál  mert az sokkal praktikusabb számukra .Sőt számunkra is egyszerűbb mivel jobban át tudjuk nézni hogy milyenek a ceruza hegyei amit ugye a Tanítók is meg szoktak nézni mert csak hegyes ceruzával lehet jól dolgozni és szépen írni. Alsóban még segítsetek a tolltartót rendben tartani ha nem megy a gyereknek a hegyezés nem megy akkor csináld meg és játékosan mutasd meg hogy kell a ceruzát kihegyezni.

Véleményem szerint a hagyományos 2 emeletes tolltartó nagyon megteszi mivel mindent ami   szükséges bele tudod tenni .Nekünk  a D alakú nem vált be nem tudtuk még azt sem beletenni ami ami egy alsós gyereknek szüksége lenne.

Úgy vettem észre hogy sokkal jobban tudja kezelni a lányom is a cipzárt rajta meg a ceruzákat vissza tenni a helyére. Törekedjetek arra tolltartó vásárlásnál hogy minél praktikusabb legyen 12 db os színes ceruza elférjen benne , valamint minimum 4-5 grafitceruzát , radírt , vonalzót , posta irónt bele tudjatok rakni. Alsóban még nem fontos a filctoll a tolltartóba ezt azért említem meg mert a rajz dobozba szokták kérni így nincs lehetősége a gyereknek nyakig filctollas lenni   mire mész érte , Én jártam így azért tanácsolom neked!:)

Szóval Mi úgy vásároltuk meg a második  tolltartót hogy praktikus , egyszerű legyen a gyereknek használni valamint kicsi legyen hogy beleférjen a táskájába. Számunkra még az is fontos volt hogy mosható vagy legalább törlődendővel ki tudjam takarítani ha úgy láttam hogy ráférne a tisztitás. Ha ezek a szempontok meg voltak jöhetett a külső megjelenése vagyis hogy milyen mintája legyen. Ezt a gyerek dönthette el nem szoltam bele , hogy most cicás vagy kutyás legyen hisz úgy is  Ő használja.

Készülj fel nagyon sok fajta van lányoknak a Unikornistól a hercegnősön  át egészen az állatosig de sorolhatnám nap estig annyi fajta van de bőven létezik a fiúk számára is.

Tehát a tolltartó vásárlásra véleményem szerint egy kicsivel több időt szánjatok mert mint minden terméknél valahol olcsóbb valahol drágább ugyan az a termék és egy beiskolázás tudjuk jól hogy nem egy egyszerű dolog sokaknak.

Beszéljétek meg hogy milyen legyen és nézd meg több helyen.

Gaborne Gaborne

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments