Szilveszter éjjel - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Filmek

Közzétéve 2022 január, 03 - 16:16

Tökéletesen megalapozza bármelyik bulit.

Évről évre eljön az az este, amikor nincs megállás és a buli kifulladásig tart. Ezen az éjszakán a legtöbben fogadalmat tesznek az újévre, mindenféle vicces fejdíszeket húznak, és persze keresnek valakit, akivel éjfélkor csókot válthat. Ennek az éjszakának a csodálatos megalapozása a film, ami minden évben kötelező.

A Szilveszter éjjel című film volt az első olyan alkotás, amiben rengeteg NAGY nevű színész tűnt fel a közel két órás műsoridő alatt. 2011-ben mutatták be és azóta szilveszter közeledtével általában leadják valamelyik tévécsatornán, de ha nem tennének így akkor is mindenképpen megnézném.

Fő témája a filmnek természetesen a Szilveszter, illetve az éjfélt megelőző nap. Ezen kívül nincsen egy konkrét egységes történet. Nagyon sok különböző karakterű ember életébe és napjába tekinthetünk be. Nagyon szépen lefedik a különböző embertípusokat és ezen kívül rengeteg romantikus és szívet melengető pillanat szemtanúi is lehetünk. Olyan színészeket láthatunk, mint Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Zac Efron-

Az egyik izgalmas párosítás például Lea Michelle és Ashton Kutcher párosa. A fiú utálja a szilvesztert és az azzal járó felhajtást, ám amikor a háttérénekes lánnyal bent ragadnak a liftben és a lány másik oldalról világítja meg az ünnep lényegét, ő is átértékeli a dolgokat. A romantika őket sem kerüli el. Hallhatjuk a nagyszerű Bon Jovi-t is énekelni és kapunk egy kis betekintést egy igazi klasszikus New yorki szilveszter estébe a Time Square-en és láthatjuk a híres ünnepi gömb leengedését is.

Amerikában is pénzjutalmat kap az újév első babája és annak családja. Az egyik legviccesebb történet szál szerint két család esélyes a címre. Mind a két nő bevet mindenféle gusztustalan és érdekes praktikát annak érdekében, hogy a baba a kívánt időben bújjon elő. ám hamar kiderül, hogy ezt a folyamatot nem fogja néhány haldarab és jógapóz befolyásolni.

Egy nagyon könnyed hangulatú szórakoztató film, ami remek alapja lehet bármelyik ünnepi bulinak. A Valentin nap című filmhez hasonlóan itt is nagyon jót tesz a történetnek a rengeteg híresség felbukkanása. Kicsit olyan, mint egy díjátadó, ahol nem tudhatod ki fog legközelebb végigsétálni a vörös szőnyegen. Ügyesen egyensúlyoznak az élettörténetekkel a romantika, a kemény valóság, a könnyedség és a családi pillanatok között.

Kifejezetten kedvelem azt a részt mikor Zac Efron Pink zenéjére táncol és persze addigra a legtöbb színész is befut és egy közös bulival búcsúznak a nézőtől és együtt köszöntik az új évet.

+Erősségek

rengeteg híres színész

jó zene

színes élettörténetek

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments