Libero pelenka - vélemény

Átlag: 2.75 (2 szavazat)

Kategória: Termékek gyerekeknek

Közzétéve 2021 február, 10 - 19:19

Tökéletes pelenka nincsen,vagy mégis?


Ár : 5299 Forint

Nem, nem vagyok márkabolond, sőt én lettem volna a legboldogabb, ha anno egy sokkal pénztárcabarátabb pelust találtam volna magunknak. Sajnos rengeteg kipróbált pelenka után még mindig a Libero messze a legjobban bevált legalábbis nekünk.

Először az első gyerekem születésénél, a szobatársamnál láttam a Libero pelenkát, aminek csík van a peluson végig. Ez a csík arra szolgál, hogy jelezze, ha van benne valami olyankor ugyanis másik színre vált. Friss anyukaként akkor ezt nagyon hasznosnak találtam, így a miután hazajöttünk be is szereztünk egy csomaggal, és azóta már a második gyereknél is még mindig ezt használjuk.

A kislányomnál jelenleg ezt a típust használjuk, ami Libero Comfort névre hallgat. Ha lehet, ő még többet pisil éjszaka, mint anno a fiam, és így egyszer kell rajta cserélni éjjel pelenkát. Ellenben a kisfiam, akinél a Libero Up&Go 8-as méretét használjuk kibírja éjszaka, viszont nála már csak éjszakára kell a pelenka, így ő nem biztos, hogy mérvadó ebben.

A méretezése nagyon jó, mert viszonylag nagy súlyhatárt lefednek. Jelenleg a 6-ost használjuk, de mivel még csak 13 kiló a kislányom így beleférni még az 5-ös méretbe is, mert az 14 kilóig ajánlott. Szóval gondolnak arra, hogy nem minden gyerek egyforma. Nálunk az egész család a husisabb emberek közé tartozik, így például a kislányomnak vaskosak a combjai, ezért használjuk már a 6-os méretet, ami tökéletesen megfelel nekünk, nincs félrepisilés és laza pelus.

Persze ennek a márkának is van egy hatalmas gyenge pontja. X időnként nekiállnak és kitalálnak másik dizájnt a pelusaiknak. A legutóbbi, ami bennem mély nyomott hagyott, amikor gyerekrajzok kerültek fel a pelusokra, konkrétan napszemüveges kaki emoji is volt, és minden színes jópofaság,

A logikájukat értem, mert kell a változatosság, és tényleg jó az, hogy nem egy tök snassz fehér pelenkát bámulsz egy nap többször is, viszont! Amikor a Libero pelenka extra, újfajta mintára vált az a minőség rovására megy, mégpedig nagyon súlyosan. Az amúgy teljesen megfelelő mennyiségű vattaszerű réteg ilyenkor körülbelül a felére csökken, ami azt jelenti, hogy a nedvszívó képessége is erősen romlik.

A valamit valamiért elve itt nagyon rossz kombinációban valósul meg, viszont ezt leszámítva továbbra sem váltanék másik pelusra. Remélhetőleg rövid időn belül véglegesen búcsút veszünk a pelustól és akkor nem kell minden alkalommal szívrohamot kapnom a boltban, amikor azt látom a Libero-s zacskón, hogy NEW…

Egy jó kezdeményezés a Liberotól viszont, a Libero Club. Minden pelenka zacskójában kódot vannak, amiket feltöltés után pontokra válthatunk, és az összegyűjtött pontokból vásárolhatunk mindenféle dolgot a libero club oldalán. Időről időre mindig kerülnek be tök jó pofa játékok is, de akár hétköznapi dolgokra is beruházhatunk, mint a papír zsebkendő vagy a toalettpapír. Egy biztos a kiszállításra nagyon sokat kell várni, legalábbis én mikor utoljára pontot váltottam be nagyon sokat vártam a csomagomra, de annál nagyobb volt az öröm, amikor ideért.

+Erősségek

jó nedvszívóképesség

korrekt méretezés

-Hátrányok

megújuló külső

littlecat01

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Libero pelenka fotók

2021.05.28

Nekünk nem jött be

Őszinte leszek. Mindenki el van ájulva ettől a pelustól, igen igen tudom egy gyerek sem egyforma stb... Stb.. Azért a lényeg attól még nem változik. Egy pelenkának, amit egy vagyonért veszünk...