Közzétéve 2021 július, 24 - 15:15

Tisztitó……


Ár : 500 Forint

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek egy olyan élményemet termékkel kapcsolatban amit szerintem Te is ki fogsz próbálni. Számomra mindig is nagy macerát jelentett , hogy a zokniknak a talpa álandóan fekete volt mint a föld olyan fekete hiába mostam a leg márkásabb mosószerrel vagy ásztattam egy napig . Nagyon sokáig úgy csináltam , hogy a régi mosó szappant vásároltam.  Kézzel dörzsöltem ezzel az volt a bajom  nem volt valami illatos a szappan. Hiába mostam ki furcsa illata illetve tapintása maradt.

Megszületett a kislányom akkor az Ő ruháit csak is baba szappannal mostam ki kézzel dörzsöltem ki a foltokat. Mai napig is imádom a Baba szappan illatát!!!! A ruhából a foltot kiszedte nem volt káros a gyerköc bőrére sem és mindig áradt a baba szappan mesés illata. A fehér az fehér maradt de folt nélkül. Ahogy cseperedtünk úgy lettűnk egyre foltosabbak. Már már ciki volt pedig ahogy lehetett mosógépbe mostam a ruháját de nem hozta ki a foltokat. Mindent ki próbáltam  de igazából egyik sem volt az amire azt mondtam volna hogy na ez az. Tudni kell nagyon sok fajta folt tisztitó létezik. Márkásaktól a sima egyszerű DM szappanig.

Egyszer amikor a munkahelyemen beszélgetünk a kolleganőimmel akkor kaptam azt az ötletet vegyek DM ben epeszappant .Néztem a kolleginámra hogy most ez komoly vagy csak viccel. Meg is kérdeztem tőle hogy ez most vicc mondta hogy nem és elmesélte hogy volt szabadtéri koncerten hó fehér cipőbe indult el de mivel elkezdet esni az eső nagyon de nagyon saras koszos lett a cipője.

Haza ment és mivel nagyon szerette a cipőjét meg akarta valahogy tisztitani. Bement a Dm be és elmesélte hogy mi történt és ott egy idősebb eladó tanácsolta neki is hogy próbálja ki . Ki is próbálta olyan lett mint újkorában. Azóta Ő is ezt használja.

Több sem kellet én is vettem és este ki is próbáltam. Nem kell áztatni napokat bármilyen foltot kiszed és ami nagyon jó benne nekem hogy nem az a szokványos mosó szappan illata van hanem inkább semleges. Bio termék tehát a kezedet sem teszi tönkre . Meglepő módon tényleg a zokni talpa tiszta lesz és te sem örülsz bele a mosásába.

Szóval mindig meg kell találni azt a terméket ami tényleg jó és nem mindig a drága a jobb minőség. Ha a párod inget visel csak vizezd be a foltot és kend be a foltot a szappannal , dörgöld meg majd várj egy nagyon picit vele utána picit vizalat is dörgöld amik a szappan nem jön ki belőle és nézd meg hogy eltűnt a folt.

Áztatni ne áztasd szerintem nem lesz jobb. Esetleg ha olyan ruhát szeretnél folt tisztitani akkor ennek a terméknek van epepor ( mosó por) változata is abban tudod áztatni a ruhákat ha szeretnéd ,de utána mosd át rendes mosó szerrel is és máris kész.

Meg vagyok vele nagyon elégedve próbáld ki Te is ajánlóm!!!!!!

+Erősségek

hatékony

Gaborne Gaborne

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments