Tesco Clubcard - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Hobbi

Közzétéve 2023 január, 11 - 6:06

TESCO CLUBCARD

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 500 Forint

TESCO CLUBCARD

A Tesco Clubcard egy igazán előnyös kezdeményezés a Tesco részéről, amellyel pontokat gyűjthetünk, amellyel kedvezményessen vásárolhatunk, sőt, vannak olyan Tesco termékek is amellyeket csak ezzel a Tesco Clubcarddal vásárolhatunk meg olcsóbban, nem ki selőnyre téve szert. De mi is az a Tesco Clubcard?

Személyre szabott kuponok, utalványok, exkluzív ajánlatok tagoknak és még sok minden más vár a Tesco Clubcard tagjaira. Bárhol is vásárolsz, online vagy az üzleteinkben, a Clubcard jóval több extra előnyt kínál, mintha Clubcard nélkül vásárolnál.  Vásárlásaid alkalmával a Tescóban pontokat lehet gyűjteni. Minél több pontot szerzel, annál nagyobb értékű utalványokat kapsz, melyeket későbbi vásárlások során használhatsz fel.

Mindez a papír alapú, és a mobilalkalmazásban megjelenő utalványokra egyaránt érvényes.

Minden hónapban extra kuponokat kapsz, emellett születésnapi ajándékkal és sok más egyéb meglepetéssel kedveskedik a Tesco a Tesco Clubcarddal rendelkezőknek.  Minden jutalom megtalálható az alkalmazásban, így azok mindig kéznél vannak, hiszen a Tesco nem csak plasztik kártyát, papír alapú utalványokat, hanem mobil alkalmazást is használ Tesco Clubcardjához.

Tesco Clubcard kártya a következő módokon igényelhető:

Lehet telefonon, okostelefonon is igényelni Tesco Clubcard kártyát, amennyiben nincs szüksége plasztik kártyára. Egyszerűen csak  amobil alkalmazáson keresztül kell regisztrálni, és már hozzá is jutott a Tesco Clubcardhoz. Ha plasztik kártyára van szüksége, annak igénylését megteheti bármelyik Tesco vevőszolgálati pultnál. A vevőszolgálati pultnál ki kell tölteni egy regisztrációs lapot, amely után hozzájut a Tesco Clubcardhoz.

A Tesco Clubcard igénylésének feltételei, hogy már betöltötte a 18.-ik évét, természetes személy (tehát nem jogi személy), elfogadja a tagsági feltételeket és hiánytalanul kitölti a regisztrációs lapot, melyet aláírásával igazol.  A regisztráció kitöltésekkor meg kell adnia nevét, postázási címét, születési dátumát, és aláírásával kell ellátni a regisztrációs lapot.  A Tesco Clubcardot azonnal meg is kapja, mihelyst kitöltötte a regisztrációs űrlapot, melyhez jár kettő vagy három darab mini kártya, vagyis kettő vagy három kulcstartó, mely a főkártyával azonos funkciót lát el,  tehát szintén használható pontgyűjtésre. Ezek a kulcstartók lehetőséget adnak arra, hogy például egy családon belül többen egy számlára, közösen gyűjtsék a pontokat. A kártya és a kulcstartók a kézhezvételt követően már aktívak, tehát azonnal használhatóak pontgyűjtésre. A kuponok egy-egy adott termék vásárlása esetén jogosítanak kedvezményre. A Clubcard utalvány bármilyen termék(ek) vásárlásánál felhasználható, értéke a pénztárnál fizetendő összegből kerül levonásra. Az Ön biztonsága érdekében a Clubcard utalványait csak az Ön saját Clubcard kártyájának egyidejű használatával tudja érvényesíteni. Az utalványokra ráírtuk az Ön Clubcard számának utolsó négy számjegyét, hogy a későbbiekben is nyomon tudja követni, melyik kártyához tartoznak a kedvezmények.

A pontokat már az első vásárlás után jóváírjuk a kártyájára, de jutalmakat csak a regisztráció véglegesítése után kaphat, ugyanis addig nem tudjuk, kinek küldhetjük el azokat. (Tehát ezért is fontos a pontos név és postázási cím megadása.) Az utalványok és kuponok mellett különböző akciókkal és egyéb kedvezményekkel is kedveskedik a Tesco a Tesco Clubcarddal rendelkező tagoknak,  ezért Clubcarddal vásárolni mindig előnyösebb. Sőt, alkalmanként a kasszánknál különleges kuponokat is kaphat.

A másik lehetőség a Tesco Clubcard mobil alkalmazásának letöltése, amely mobil alkalmazás minden hónapban extra kuponokbat és egyéb meglepetéseket szolgáltat a Tesco Clubcard mobil alkalmazás használóinak. Ilyenek például az ajándék kuponok a születésnapjára, és  akülönböző kedvezmények, lehetőségek. Itt, ezen mobil alkalmazásban nyomon követheti pontjai alakulását is. Szinte minden termék vásárlása után gyűjthető Clubcard pont, de a pontgyűjtés nem vonatkozik a nem a Tesco kijelölt partnere által üzemeltetett mobiltelefonok feltöltésére, a göngyölegek termékkörére, az étkezési és ajándékutalványok vásárlására, illetve Clubcard utalványok beváltása esetén sincs módunk pontokat jóváírni. Az adott pontgyűjtési időszakban minimum négyszáz pont összegyűjtése esetén kerülnek a pontok átváltásra. Négyszáz pont felett a pontok jóváírása kerek száz pontonként történik. A kerek száz pont alatti pontszámok a következő időszakra kerülnek átvezetésre. Például négyszárz egy pont összegyűjtése esetén összegyűlt a minimum négyszáz pont, további egy pont. Így összesen négyszáz forint értékben kerül Clubcard utalvány postázásra. Egy pont pedig a Tesco Clubcard számlán marad és a következő pontgyűjtési időszakra átvezetésre kerül. Minden elköltött száz forint után egy pont kerül jóváírásra a számlán. Amikor az összegyűlt pontjainak száma eléri a négyszázat az adott pontgyűjtési időszakban, kap egy kimutatást Tesco Clubcard utalványokkal. Ilyen kimutatást évente négy alkalommal küldünk Önnek. Utalványait és kuponjait megtekintheti online is a Tesco Clubcard fiókjában.  Az egyenlegét a leggyorsabban a Tesco Clubcard fiókjában vagy a Tesco Clubcard mobilalkalmazásban ellenőrizheti. Aktuális pontjait emellett feltüntetjük a vásárláskor kapott blokkon is. Ha az adott időszakban gyűjtött pontjainak száma nem ér el egy meghatározott minimumot, a pontok nem vesznek el, hanem átkerülnek a következő időszakra.

A Tesco Clubcard tehát egy igazán pozitív kezdeményezés a Tesco részéről, mivel sokan vásárolnak ott, és sokaknak jól jön a kis visszatérítés.

Így javaslom minden tesco vásárlónak, hogy csatlakozzon a Tesco Clubcard tagjai közé!

Pontgyűjtésre fel!

+Erősségek

KEDVEZMÉNYEK, AJÁNLATOK, KUPONOK

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments