Közzétéve 2021 április, 26 - 16:16

Tervezhető, szerethető praktikus határidőnapló

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 5990 Forint

Igazi régimódi típus vagyok, ha határidőnaplóról van szó, nekem mindig papír alapú naptáram van, nem használom a telefonban találhatót. Két éve bukkantam Viszkok Fruzsi naptárjára és azóta zsinórban ez már a harmadik naptáram tőle. Tavaly már Plan All kooperációban lehetett megvásárolni ezeket a füzeteket, így nagyon jól kihasználható és a célnak megfelelő társat kapunk/kaptunk, ha ezt választjuk.

Két gyermek édesanyjaként is akad bőven teendőm, amit fejben kell tartani, de ha ez nem lenne elég, akkor a saját vállalkozásaim is elég sok tervezéssel járnak. Szerencsére ebben a határidőnaplóban minden apró feljegyzésemnek és megjegyzésemnek akad hely bőven.

Sok naptárat kipróbáltam már, de havi összesítő nem igazán volt egyikben sem, vagy éppen olyan volt, amibe nem lehetett semmit beleírni. A Viszkok Fruzsi féle naptár egyik nagy erőssége számomra a jól tervezhető havi összesítő. Van hely hagyva az összes napnál, így a hónap végén nagyjából mindig meg tudom tervezni a következő hónapot, hogy legalább nagyjából lássam a rám váró munkákat, feladatokat, ünnepeket.

A heti elosztás két oldalra van széthúzva, így itt is jól tervezhető egy-egy hét. Van hely a teendőknek, kötelező programoknak, határidőknek. Én az adott napokat ketté szoktam választani egy vonallal és az egyik oldalra kerülnek a fontos dolgok, időpontok a nap másikfelére pedig a tervek, amiket egy adott napon szeretnék elvégezni. Ezeket utána szépen kipipálva átlátom mivel végeztem már és mi csúszik egy másik napra.

Méretét tekintve A/5ösnél egy picit szélesebb és praktikus gumival tudod becsukni, hogy véletlen se nyíljon ki. Én kifejezetten kedvelem a nagyobb méretű naptárakat, mert így nem veszik el a táskámban, illetve könnyebb tárolni benne papírokat, mert nem kell apróra összehajtogatnom, ami nem minden esetben nyerő például receptnél, hivatalos papírnál.

Vannak benne extra dolog is, mint a céltervező, ahol három hónapra lebontva írhatod bele az éves célkitűzéseidet. Felsorolhatod a legfontosabb dátumaidat, hogy semmiről ne maradj le, illetve az elolvasásra váró könyveket, vagy éppen ellenkezőleg az évben elolvasott könyveket. Szokáskövető segíti az esetleges új dolgok bevezetését és hangulatkövetőn ellenőrizhetjük, hogyan telt az adott hónap. Összességében elég sok plusz dologgal van felszerelve a naptár így nem csak a fontos dolgokat és a mindennapokat tudod feljegyezni, de akár naplóként is funkcionálhat, ezzel tényleg szerves része lehet a hétköznapoknak.

Az idei dizájn is csodálatos és egyébként abszolút tükrözi a megálmodója ízlését, de nekem a tavalyi virágos kiadás egy kicsit közelebb állt a szívemhez, de ez legyen a legkevesebb. Igényesen összeállított, maximálisan kihasználható, rengeteg praktikus extrával megáldott határidőnapló, ami bár nem a legolcsóbb kategória, de minden igényemet kielégíti. Számomra már most biztos, hogy ha jövőre is lesz, akkor a 2022-es évemet is egy Viszkok Fruzsi Plann All határidőnaplóban fogom vezetni.

+Erősségek

jól tervezhető

sok hasznos extra

hónaptervező

csodálatos grafika

littlecat01

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments