Közzétéve 2022 július, 18 - 10:10

Természetes komplex a szem védelmére

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 9900 Forint

Fiatal koromban nem volt semmi gond a látásommal. De 40 éves korom után a helyzet drámaian romlott: nehezen tudtam olvasni, közelebb kezdtem ülni a tévéhez, és állandóan hunyorítottam, amikor a távolba néztem. Elmentem egy szemészhez. Kiderült, hogy a látásom romlott. Az orvos azt mondta, hogy ez a kor, túl kell lépni rajta, és segített nekem szemüveget választani. 

 

De nem tudtam elfogadni! Normálisan akartam látni a világot, és nem akartam egy napot se szemüveget viselni. Elkezdtem keresgélni az interneten olyan módszerek után, amelyekkel helyreállítható a látásom. Olvastam, hogy néhány készítmény segítségével visszaszerezhetem az elveszett dioptriáimat. Szóval rábukkantam egy bejegyzésre, ahol egy nő az enyémhez hasonló helyzetet írt le. Azt mondta, hogy a Visoptic Duo segítségével sikerült visszanyernie a látását.

 

Ezt a terméket az interneten találtam. Megrendeltem, tanácsot kaptam a rendelés leadásakor, és két napba telt, mire megérkezett. Egyáltalán nem drága. Ez egy két termékből álló komplex – az egyiket reggel, a másikat este kell bevenni. Főleg növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz. Nagyon tetszett. Teljes kúrát vettem belőle. Nekem nem volt semmilyen mellékhatásom. 

 

A speciális Visoptic DUO program segít megállítani az időskori látásromlást és védi a retinát a nappal és éjszaka ható speciális kapszulák kombinációjával. A program két olyan támogató és helyreállító terméket tartalmaz, amelyek pótolják a hasznos nyomelemek hiányát, és megállíthatják a látás romlását, amelyet a korral járó változások, gyulladásos folyamatok és egyéb okok idéznek elő.

A termékek hatásspektruma:

 

Visoptic Duo DAY:

 • javítja a látásélességet;

 • hidratáló tulajdonsággal rendelkezik;

 • véd a gyulladásos folyamatok ellen.

   

Visoptic Duo NIGHT:

 • javítja a retinasejtek regenerációját;

 • segít megerősíteni az ereket és a hajszálereket;

 • enyhíti a szem megerőltetését és a fáradtságot.

   

Mindegyik termék kiegyensúlyozott összetételű és kiegészíti egymást. A hatóanyagok együttműködve fokozzák szinergiájukat.

 

A Visoptic Duo DAY, egy nappali támogató formula, amely a következőket tartalmazza:

 

 • A-vitamin – javítja a szem fényérzékelési funkcióit, erősíti a szaruhártyát, támogatja a helyes színérzékelést;

 • hialuronsav – hidratál és pótolja a napközben elvesztett nedvességet, véd az UV-sugárzás ellen;

 • kék áfonya kivonat – javítja az éjszakai látást, erősíti a retina hajszálereit és védi az ereket a károsodástól;

 • E-vitamin – javítja a hajszálerek áteresztőképességét, növeli azok rugalmasságát és szilárdságát, védi a szemet az oxidatív stressztől;

 • B-vitaminok – normalizálják a szemnyomásszintet, javítják az erek vérkeringését, javítják a színérzékelést és az éjszakai látást.

   

A Visoptic Duo NIGHT, éjszakai regeneráló formula, a következőket tartalmazza:

 

 • csipkebogyó kivonat – védi a retina sejtjeit a károsodástól és az elhalástól, erősíti az ereket, növeli az erek erejét és rugalmasságát, segít megszüntetni a gyulladást;

 • D-vitamin – javítja a retina állapotát, az idegimpulzusok továbbításának normalizálásával helyreállítja a látószervek működését;

 • fekete áfonya kivonat – segít enyhíteni a szem megerőltetését és feszültségét, növeli a látószervek vérellátását és táplálását.

   

Ha a kedvezőtlen változások már befolyásolták látórendszerét, a Visoptic DUO segíthet megállítani a hanyatlást és fenntartani a szem egészségét.

 

Az eredmény – egy hónap után levettem a szemüvegemet! Most már sokkal jobban láttam. Nem tudtam elhinni, hogy a természetes készítmények ilyen nagy hatással lehetnek a szervezetre. Most már igen. Saját magamon tapasztaltam. Ezért ajánlom a Visoptic Duo komplexet mindenkinek, akinek látásproblémái vannak!

+Erősségek

természetesség, hasznos összetevők

-Hátrányok

néhány kapszula, csak online

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments