Avon Mini parfümök - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Illatszerek

Közzétéve 2021 május, 10 - 12:12

Táska barát kivitel


Ár : 799 Forint

Az Avon cég legnagyobb forgalmát a parfümök teszik ki, melyből több kiszerelés is elérhető, több fajta minősítésben. Nem is véletlen ez, mert ma már szinte minden hölgy polcán megtalálható legalább egy parfüm, és a fiatal korosztálynak akár, egész parfümgyűjteményei is lehetnek. Folyamatosan dob piacra újabb és újabb illatokat a cég, több illatkategóriában is, és a top parfümök megjelennek mini kivitelben. Jelenleg az Avonnak közel húsz miniparfümje van női változatban, és nem is olyan régen kerültek forgalomba a férfi miniparfümök is, ebből jelenleg három érhető el.
Én nagyon szeretem ezt a formát, több féle illatot is használok ebben a kiszerelésben, és ennek több oka is van.

Elsősorban azért kedvelem őket, mert kis helyen is elférnek, így a táskámban is magammal tudom vinni a kedvenc illatom, és a nap folyamán bármikor fel tudom frissíteni magamon az illatot. Nem foglal sok helyet, akár egy kis zsebben is elfér, vagy a kozmetikai táskában is helyet kaphat.
A másik ok amiért ezt a mini kiszerelést részesítem előnyben az, hogy elég hamar megunok egy-egy illatot, illetve más illatkategóriát szeretek télen viselni, mint nyáron.Télen a testesebb fűszeres illatokat használom, nyáron lengébb illatokat. Ezzel a parfüm kivitellel ki tudom védeni azt, hogy a megunt illataimat, ami olykor több mint félig vannak elajándékozzam.

A mini parfümök 10ml-es kiszerelésűek, azonosak a nagy parfümök illatával. Ezek nem illatpermetek, ugyan olyan besorolásúak, mint a 50ml-es kivitel, edp (parfüm) vagy edt (eau de tolilette).

Most már nem csak női, hanem férfi változatban is elérhetőek, a prémium illatkategóriából.

Mindenképpen ajánlom azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik magukkal szokták vinni a parfümjeiket, illetve több illatot is használnak az Avon parfümjei közül.

+Erősségek

kis helyen elfér

LauraHedi

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Avon Mini parfümök fotók

2021.05.14

Imádom

Avon mini parfüm egy tökéletes ajándék mese szép picike tökéletes illlat intenzív hatása sokáig tartó a picike üveg se miatt bárhova be tehetem befér a zsebembe a táska zsebébe nem foglal annyi...