Közzétéve 2021 május, 17 - 17:17
SZILIKONOS SÜTŐPAPÍR
,SÜTŐPAPÍR
Nagyon jól használható a sütést, mosogatást megkönnyítő konyhai eszköz.
Nagyobb hengerekben vásárolható ,nem nedvszívó, hőálló zsírpapír,
mellyel kibélelhetjük a tepsiket, így megakadályozva a sütemények
letapadását, és le is boríthatjuk a sütemények tetejét sütés közben.
De krumplit is süthetünk rajta, vagy bármi mást, pl stefániát is .
Sütéshez pergamenre van szükség,
Kivételes víz- és zsírállósága miatt a sütőpapír lehetővé teszi a főtt
ételek melegen tartását,
Élelmiszer pergamen ez a klsszikus sütőpapír, ami sokan használunk
nagyon jó zsír ellenállóképessége,
A szilikon bevonatú pergamen papír manapság ez a legkedveltebb
,legjobb hőállósággal Rendelkezik 30 c fokig hevíthető
A tapasztalt sütők szilikon bevonatú papírt részesítik előnyben,
mivel könnyen kezelhető, mindenféle sütéshez használják, könnyen
ellenáll a 300 fokos hőmérsékletnek a hosszú időre gyakorolt
hatásának.
Sokan használják a paclan for Nature biológiailag lebomló nagyon
vékony mégis ellenáll a magas hőnek ,alakul sütőformához és
süteményhez A hagyományos sütőpapírnak és ennek is két oldala van ,
mindig matt legyen felől ha nagyon száraz dolgot süt előtte kenjük be
olajjal.
De én pizzához nem kenem be a formát, ha krumplit sütök a kruplit
előtte megforgatom olajban, Szerintem mindenkinek magának kell
tapasztalnia boltokban rengeteg fajta kapható előre feldarabolt, ,
is, Érdemes mielőtt tepsibe tennénk picit meggyűrni mert szeret
rakoncátlankodni
sok sikert!
PRAKTIKUS
NINCS
EMCIKE
Ajánlom
Szabálysértés bejelentése
Minden hozzászólás