SzerszámX - vélemény

Átlag: 2 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 január, 11 - 7:07

SzerszámX – online szerszám szaküzlet

Egy nagyobb teljesítménnyel rendelkező (legalább 700W) asztali oszlopos fúróra volt szükségem, olyan 30-50 mm átmérőjű 4-7 mm mélységű furatok fába való fúrásához. Számomra a teljesítmény volt a fontos hiszen 2-3 mm szórás a pontosságban még belefért. A SzerszámX oldalán rátaláltam egy kiváló ár, több mint 30% kedvezménnyel rendelkező 1650 wattos fúróra. Német gyártmány, a képek alapján tökéletesnek tűnt.

Megrendeltem, visszaigatzolták, és néhány napon belül meg is érkezett. Másnap össze is szereltem, csakhogy észre vettem pár érdekes dolgot:

– A fúrón az állt, hogy Made in China, pedig a honlap szerint Német gártmány.

– A használati utasítás egy másik géphez való, 110 V fúróhoz (szerencsére a a dugó 220 V volt)

– A hirdetett 1650 V helyett 1950 V ELVILEG (ami jó hír lenne ha igaz lenne)

Használat

A fúró nagyon gyenge volt, a fában, sőt még a kezemben is megállt ( ha ráfogtam:) ). Megmértem és az ígért 1950 Watt helyett mindössze 207-et vett fel, lefulladáskor is legfeljebb 450-et.

SzerszámX reklamáció

Másnap panasz emailt küldtem a szerszámX ügyfélszolgálatának, amiben további hibákat is csatoltam:

A talplemez nem öntvény, hanem egy egyszerű préselt lemez volt, a csavarok túl rövidek (éppen hogy csak átérnek a mellékelt alátét használata nélkül!!). Az asztal sem öntött vas hanem lemez. A motor tartója pedig rozsdás.

2 naponta összesen 7 email írtam, de semmilyen hasznos választ nem kaptam, mindössze fotókat kértek, illetve megkérdezték mivel mértem meg az eszköz teljesítményét, ezután pedig egyszerűen nem válaszoltak sem az emailjeimre, sem pedig a telefonhívásaimra.

Úgy tűnik ha az ember a SzerszámX-nél vásáról ilyen bánásmódra számíthat. Hiába a sok bizonyíték, képek az oldal üzemeltetőit ez hidegen hagyja.

Mindenkinek azt javaslom, hogy kerülje el az oldalt.

+Erősségek

Érthető oldal

-Hátrányok

Hamis termékek

Nem létező ügyfélszolgálat

Silány inőség

Krisztian

Nem ajánlom

+11

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments