Fatbond - vélemény

Átlag: 4 (2 szavazat)

Kategória: Fogyókúra

Közzétéve 2020 november, 24 - 18:18

Szeretném megosztani a véleményem a Fatbond étvágycsökkentő tablettákkal kapcsolatban

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hét
Ár : 8999 Forint

Mindig is nagy nassoló voltam, azzal hitegettem magam, hogy nem is eszek többet ebédnél és vacsoránál, mint  a család többi tagja, dehát így is egyre csak növekedett a súlyom. Rájöttem, hogy ez leginkább azért van, mert ugyan egyszerre nem eszek sokat viszont a nap folyamán szinte folyamatosan van valami nassolni való a közelemben (csoki, keksz, chips).

Körülbelül egy hónapja találtam rá a Fatbond kapszulákra egy DM üzletben. Felkeltette az érdeklődésem így otthon is utána olvastam. Vegyes felhasználói véleményeket találtam így eleinte kicsit kételkedtem a termékben.

Az oldalon ezt a leírást találtam:

“A FATBOND szabadalmakkal védett rost-komplex struktúráját kizárólag növényi összetevőkből (többek közt zabból, almából és répából készült) standardizált, szinergikus hatású hatóanyag izolátumok alkotják Ez nem azt jelenti, hogy ha zabot, répát és almát eszik, ugyanazt a hatást lehet elérni, ugyanis ebből több kilót kellene fogyasztani naponta, ráadásul némelyik összetevő cukortartalma nagyon magas. Mi csak a hatóanyagokat vonjuk ki és kombináljuk új struktúrába mielőtt azok kapszulába kerülnének. Ez a szabadalom lényege is.”

Végül is úgy döntöttem rápróbálok, végül is mit veszíthetek.

Fatbond hatás

Nagyobb étkezések előtt (nekem az az ebéd és  a vacsora) 3 szemet veszek be és most tartok a 15. napnál, az első dobozt már el is használtam. Étkezések után sokkal teltebbnek érzem  magam mint korábban ezért az étkezéseim és a nassolásaim száma is jelentősen csökkent. Sosem gondoltam volna, hogy nem csak, hogy nem repetázok, de még maradék is marad a tányéromon. Az érzés, hogy teljesen tele vagyok egyszerűen nem hagyja, hogy többet egyek, még a reggelinél is kevesebbet eszek. Megmondom őszíntén kipróbáltam már pár terméket, de ilyet még nem tapasztaltam. 15 nap alatt az eddigi súlyvesztésem 3 kg. Ez igazán motivál így még legalább 3 hónapig tervezem szedni a kapszulákat

Fatbond ár

A DM-ben egy 90 db-os doboz ára közel 9000 Ft. Mindenki döntse el magának, hogy neki ez drága vagy olcsó, de nekem eddig megérte.

Mindenkinek sok sikert kívánok a fogyáshoz!

+Erősségek

Étvágy csökkentő

Hatásos

-Hátrányok

Magas ár

Krisztian

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Fatbond fotók

2021.02.08

Csak is a Fatbondot !

Mit is tesz veled a Fatbond ? Négyszeres kalóriagátló +súlycsökkentő.JÓ  és hasznos , mert nincs Jojo hatás ! Ajánlották ,és én is azt  teszem !Ajánlom  az igazi  FATBOND terméket. Öszefoglalva amit...