Cardiform - vélemény

Átlag: 4 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 november, 08 - 16:16

Szerencsés leletem

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 15900 Forint

Helló, egy olyan termékről szeretnék beszámolni, amelyet valamiért sokan nem ismernek, a Cardiformról. Napjainkban a magas vérnyomás nagyon gyakori probléma, és szinte mindenki, akit ismerek, panaszkodik a vérnyomás-ingadozásokra. És amikor mesélek nekik a Cardiformról, csodálkoznak: tényleg csökkentheti egy természetes készítmény a vérnyomást? Kiderült, hogy igen. Én vagyok erre a példa. 

 

A vérnyomásom örökletes probléma, édesanyám és nagymamám is ebben szenved. Amikor fiatal voltam, meggondolatlanul viszonyultam hozzá, hiszen ez csak vérnyomás. Na és, ha fájt a fejem? Hamarosan elmúlt. De amikor a nagymamám a magas vérnyomás következtében agyvérzést kapott, és sokáig lábadozott, nagyon megijedtem. Elkezdtem információt keresni, és rábukkantam egy cikkre a Cardiformról. Valami érrendszeri egészségügyi szakértő írta, már nem emlékszem a nevére. Azt állította, hogy ezek a kapszulák csak természetes összetevőkből állnak, így természetes módon, a szervezetre kíméletesen hatva segítenek csökkenteni a vérnyomást. 

Láttam anyám és nagyanyám példáját. Egész életükben naponta egy maréknyi tablettát szedtek. Nemcsak a vérnyomásprobléma nem szűnt meg, hanem vese- és májproblémák is kezdődtek. Talán ki kellene próbálnom egy természetes készítményt, gondoltam. Mindig van időm átváltani a vegyszerekre.  

 

Körülbelül egy héttel azután, hogy elkezdtem szedni, észrevettem a hatást. Az első jel az volt, hogy már nem fájt a fejem reggelente. Aztán a vérnyomás néhány nappal később nem haladta meg a 140/70-et, már rég el is felejtettem, hogy ilyen is lehet). Az energiám megjelent és a fáradtság eltűnt. 

Egy hónapos használat után rájöttem, hogy már nem fáj a szemem! Elképesztő volt, mert korábban nem is gondoltam volna, hogy a szemfájásom valahogyan összefügg a vérnyomással! 

 

Körülbelül 5 hónap telt el azóta, hogy a teljes kúrát elvégeztem. A vérnyomás még mindig stabil. Rábeszéltem anyámat és nagyanyámat, hogy vegyenek Cardiformot. Anyu egy hónap múlva boldogan jelentette, hogy fogyott egy kicsit (aggódik a súlya miatt). A nagymama energikusabb, és kevésbé panaszkodik a közérzetére. Röviden, a Cardiform az egész családomnak segített! 

 

 A Cardiform kapszula hatásspektruma:

 

  • segít csökkenteni a vérnyomást; 

  • segít enyhíteni a magas vérnyomás tüneteit: fejfájás, álmatlanság stb;

  • segít normalizálni a vér koleszterinszintjét;

  • antiaritmiás hatású;

  • segít javítani az erek egészségét;

  • segít az immunrendszer erősítésében és a szervezet méregtelenítésében.

A Cardiform könnyen bevehető: egy kapszula reggel és egy kapszula este. 

 

A termék kizárólag természetes bioaktív összetevőket tartalmaz, különösen olíva levél kivonatot. Segít csökkenteni a “rossz” koleszterin szintjét a vérben, elősegíti az értágulást és csökkenti az érelmeszesedés kockázatát. A természetes L-arginin aminosav segíti az erek rugalmasságát, és pozitív hatással van a szervezet anyagcseréjére is. Az is tetszik, hogy C-vitamint tartalmaz, amiből gyakran nem kapunk eleget az étkezéssel. Ráadásul nagyon fontos a normális szívműködéshez és az érrendszer erősségéhez. 

 

Röviden, ha valamit keres a vérnyomására, vegye meg a Cardiformot, nem fogja megbánni. Rajtam és a rokonaimon tesztelve! 

+Erősségek

Nincs hirtelen vérnyomás-emelkedés, a vérnyomás fokozatosan csökken.

-Hátrányok

10 kapszula, nem elég egy teljes kúrához

Ann F

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments