Közzétéve 2022 július, 04 - 9:09

SZENT KORONA CUKRÁSZDA ÉS FAGYLALTOZÓ, SOLTVADKERT

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1500 Forint

SZENT KORONA CUKRÁSZDA ÉS FAGYIZÓ, SOLTVADKERT

 

A szent Korona cukrászda és Fagylaltozó méltán híres, szinte az egész országban ismerik, de sok külföldi országban is emlegetik.

Ez a cukrászda nem zárkózik el a motorosok elől, sőt parkolója kialakításával és motorosoknak szóló rendezvényeivel támogatja, pártolja is a motorokat, illetve bennünket, motorosokat.

Exemmel jártam ott utoljára, sokszor motorral, nyári hőségben elég gyakran megfordultunk ott, de ősszel és téli időszakban is kellemes kikapcsolódást nyújt ez a hely különleges süteményeivel, csokoládéival, édességeivel, sós ropogtatni valóival, sajtos tekercseivel, sós és sajtos süteményeivel.

Az 1971-ben alapított cukrászda süteményválasztéka naponta a forgalomtól függően 40-90 féle, ebből hagyományos sütemény 15-20 féle naponta.

A Szent Korona Cukrászda fagylaltjait és süteményeit már az egész országban ismerik, sőt külföldön is letette a névjegyét a három évtizede működő családi vállalkozás. Szervánszky László cukrászmester gyermekeivel és a mögöttük álló csapattal készítik különleges – ízben és színben egyaránt harmonizáló – fagylaltokat, finom és gyönyörű süteményeket, tortákat, házias jellegű pogácsákat, pitéket és lepényeket. Fantasztikus ízű, különleges, esztétikus környezetben felkínált süteményekről, fagylaltokról, fagylalt kelyhekről van szó ebben a cukrászdában. Minden igényt kielégít, sőt, az elit számára is tartogat meglepetéseket. Árai mégsem elragadtatottak, nem szállnak el a többi fagylaltozó áraitól nagyobb mértékben.  Mivel minden és szinte mindenki igényeit kielégíti, így a Szent Korona cukrászda és fagylaltozó 2005-ben megkapta az év cukrászdája címet.

Amit még nem kóstoltam, de mindenképpen ajánlom a kedves látogatók figyelmébe, a Szervánszky Caffe, ami egy prémium kávé az igazi ínyenceknek. Közép-Amerikából többféle arabicát és indonéziai ültetvényről kevés robustát tartalmazó kávékeverék. Ezzel a különlegességgel fejlesztették a cukrászda kínálatát a tulajdonosok. Mindenképpen szeretném majd kipróbálni, amikor ott járunk a cukrászdában párommal, hiszen csodálatos minőséget ígér már az is, hogy ebben a cukrászdában kapható. A kávéspecialitást  a helyszínen is meg lehet ízlelni, de akár haza is lehet vinni.

A Szent Korona Cukrászda életében az egyik fontos terv volt, hogy egyszer majd Irodalmi Kávéházzá alakuljanak. Már 2008-ban felavatásra került a cukrászda udvarában egy Wass Albert szobor. Majd 2009-ben a költészet világnapján nyílt meg az a nem mindennapi kiállítás, mellyel valóban irodalmi paradicsoma lehet Vadkert és az ország kulturális életének.

 

A Szent Korona Cukrászda 6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 5.
cím alatt található. Telefonszámuk: +36-78/480-150, E-mail címük pedig: koronacuki@gmail.com

Motorosoknak: GPS koordinátájuk: É 46,58097° x K 19,39262°

 

Jövőre is találkozunk a közös soltvadkerti motoros fagylaltozáson,

kedves motoros barátaink!!!

De minden látogatónak, vendégnek jó étvágyat és kellemes kikapcsolódást,

A tulajdonosoknak és a pincér hölgyeknek, uraknak pedig jó munkát kívánok!

 

Egy hely, ahova igazán érdemes betérni!

+Erősségek

NAGYSZERŰ, CSODÁLATOS, FANTASZTIKUS

-Hátrányok

EGYSZERŰN NINCS GYENGESÉGE

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments