Samsung Galaxy A51 - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Mobiltelefonok

Közzétéve 2020 november, 30 - 10:10

Stílusos szerkentyű a Samsung-tól

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Újabban egy új okostelefon vásárlásának kérdésével szembesültem, a Samsung Galaxy J7 2017 készülékem kevés memóriával rendelkezik, és valami újat akartam.

Az okostelefonok választéka nagyon nagy, egyértelmű, melyiket válasszuk. Magam számára úgy döntöttem, hogy az okostelefont a következő jellemzők szerint értékelem: két SIM-kártya támogatása, RAM 4 GB-tól, akkumulátor 4000 mAh-tól, szeretném, ha a képernyő nagyobb lenne, mint 6,2 hüvelyk, de ami a legfontosabb, nagyon jó fényképezőgépet szeretnék. Több lehetőség mérlegelése után rátértem egy Samsung Galaxy A51 SM-A515F / DSM okostelefonra, amelyet még nem bánok meg, hogy megvásároltam)

* Kit *

Ilyen dobozban adták el:

töltőt ehhez a típushoz- C (univerzális dugó), fejhallgató, nyíláskiadó tű, garanciakártya (12 hónap) és gyors útmutató. Természetesen jó lenne, ha a készletben lenne fedél (először) vagy egy védőfólia a képernyőn, de ez nem így volt. Mindent egy védőfóliába zártunk, és szépen elhelyeztük a dobozban.

A töltő alapfelszereltség a Samsung számára, Vietnamban gyártva (valamint maga a modul is). A zsinór nem hosszú, kb. 75 cm, az aljzat európai, ezért nincs szükség adapterekre. A töltő tökéletesen feltölti az okostelefont, és ha bekapcsolja a “gyors töltés” funkciót is, akkor egy órán belül 100% -os lesz. Kényelmesen a Samsung univerzális csatlakozót kezdett gyártani, és most nem kell gondolkodnia azon, hogy melyik oldalon helyezze be az usb-t.

Az okostelefon hátlapján volt egy címke, amely rövid információkat tartalmazott róla: A

Gyors útmutató nagyon rövid) Ezért nem kell több, mint egy perc, amíg elolvassa, de hasznos lesz. Különösen a gyártó figyel a Figyelmeztetésekre, hogy mit ne tegyen, és hogyan hosszabbítsa meg az okostelefon, annak akkumulátorának élettartamát (például amikor az okostelefont mínusz 20 és 50 fok közötti hőmérsékleten használják, a készülék károsodhat, lerövidítve az akkumulátor élettartamát).

 

* Műszaki adatok *


Nagyon tetszett az okostelefon megjelenése: a nagy képernyő és az irizáló hátlap (a három szín közül a fehéret választottam).

A készülék képernyője 6,5 hüvelyk (az okostelefon hossza 158,5 mm, ebből körülbelül 147 mm a képernyő), a felbontás 1080×2400. A kép tiszta, világos, színes. Jó nézni képeket, videókat, cikkeket olvasni. Az üveg Gorilla Glass3 karcolásvédelemmel rendelkezik, bár nem erős védelem, jó, hogy van. A tok oldalain hangerőszabályzó gombok, be- / kikapcsoló gomb,

SIM-kártyahely és memóriakártya található. Egyébként a Samsung A51 2 SIM-kártyát támogat, például a nano-sim-et. A kézikönyv vázlatosan bemutatja, hogyan kell behelyezni a SIM-kártyákat és a kártyákat.

Az előző okostelefonomban a RAM 2 GB volt, és nekem tényleg nem volt elég. Az A51-ben a RAM kétszer akkora, és most letöltöttem az összes szükséges alkalmazást, míg a memória csak félig van tele (ezek csak azok az alkalmazások, amelyekre szükségem van, nincsenek játékok közöttük, mert nem játszom le őket).

Az Exynos9611 processzor (csak nyolc mag, vagyis két négymagos készlet), a vonatkozó szempontok szerint nem vagyok erős, csak megjegyzem, hogy az okostelefon gyorsan működik, az oldalak és az alkalmazások gyorsan megnyílnak. És nincs szükségem többre.

 

Az elülső kamera az okostelefon képernyőjén található, ahogy megértem, ez az okostelefon-gyártók egyik utolsó chipje. Szelfikamera 32 MP. Nem vagyok nagy rajongója a szelfiknek, de nemilyen fényképezőgépet)

utasítok el egyItt van egy szelfi egy mesterséges fényű helyiségben: A

Samsung Galaxy A51 fő kamerájával, vagy inkább négyével tűnt ki. Beépített négy 48MP, 12MP, 5MP és 5MP kamera vonzza a figyelmet, és kérjük, a fényképek minőségével.

Számomra az okostelefon könnyen használható, a menü egyszerű és könnyen navigálható. És egy keresőmotor, hogy segítsen azoknak, akiknek nehézséget okoz) Vannak tippek és egy teljes felhasználói kézikönyv is, amelyet szintén jó lenne elolvasni.

 

Az akkumulátor lítium-ion típusú, 4000mA * h kapacitású, nem cserélhető. Ilyen kijelző mellett úgy tűnik számomra, hogy a kisebbet nem szabad figyelembe venni. Ha nagyon szorosan használom az okostelefonomat a hálózaton található információk átgondolásához, akkor elegendő akkumulátor töltésem van egy napra. Ha az okostelefonomat csak kommunikációra használom (az internetet nem számítva), akkor lehet, hogy három napig nem töltök (hétvégén mentünk pihenni, és gyakorlatilag nem a kezembe vettem a telefont, csak néhány fényképet készítettem, így az akkumulátor töltése elegendő volt az egész utazáshoz, és további 40% maradt).

 

A hangminőség kiváló, tiszta és elég hangos (ez természetesen szubjektív leírás, de nekem a hang elég).

 

A képernyőképekkel ez a modell megmutatkozott: a képernyő képernyőjének elkészítéséhez a tenyér szélét rá kell csúsztatnia. A képernyőképek azonnal elkészülnek, amint megszokja őket.

* Fotók *

Örülök a fényképek minőségének! Élesek, fényesek és élénkek, valósághű színvisszaadással. Nekem könnyű bármilyen tárgyat / témát lefényképeznem és remek fotókat készítenem.

Sőt, függetlenül az objektum makro / mikro felvételétől. Van egy funkció a “legjobb fotó” kiválasztására, amikor maga az eszköz javasolja, melyik képkocka a legjobb.

Elég speciális effekt van, minden szükséges ott van: elmosódott háttér, gyönyörű arc, matricák hozzáadása és mások.

Leggyakrabban este, sötétben voltak problémáim a fotóval, néhány homályos kiderült. Az A51 segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is jó fotók készülnek.

Teljes sötétségben egy vaku nélküli diszkógömb fényképe:

A Samsung Galaxy A51 SM-A515F / DSM okostelefon 1,5 hónapig tartó használatával teljesen elégedett vagyok vele, de vannak kisebb hibák, de szubjektívek és nem rontják el ennek a modellnek az általános benyomását.

Lökhárítókat rendeltem az Ali-tól, és még mindig várom őket, mivel ehhez a modellhez nagyon csekély választék van a borítókból / lökhárítókból, és az árcédula égig ér.

24 hónapra részletekben vettem egy okostelefont.

+Erősségek

Stílusos

okos

kényelmes

remek

remek fotókat kap

minőségi

okos működés

fényes, színes kép

tiszta hang

kiváló fotóminőség

viszonylag nagy RAM (megértem, hogy van még, de én bár ez elég, letöltöttem mindent, amit akartam)

a SamsungPay jelenléte és egyszerű használat

egyszerű használat (a J7 730 után általában könnyű volt)

az ujjlenyomat-leolvasó tökéletesen működik

a "gyors töltés" funkció, "legjobb kép", Mindig a kijelzőn

-Hátrányok

Műanyag, könnyen szennyezett borító

egyszerű fejhallgatóval

az elemek állandó online jelenlét, gyakori lebeg, és a telefon a kezében tart egy nap

a hátlapot szennyezett, de ez a hátrány kiküszöbölhető a lökhárító

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments