Spirulina Max - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 január, 14 - 0:00

Spirulina Max – tenger gyümölcse

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 6000 Forint

A méhpempő mellett a CaliVita termékei közül hosszú évek óta beiktatom a téli immunerősítő kúrába a “tenger kincseinek” nevezett Spirulina Max  tablettát. Természetesen olyan mennyiséget vásárolok, hogy három hónapon át tudjam szedni. Ez a tengeri algát tartalmazó készítmény, számos vitamint és ásványi anyagot, valamint egyéb hasznos összetevőt tartalmaz, amelyek támogatják az egészséget.

A CaliVita Internacionale hosszú évek óta meghatározó szereplője az étrendkiegészítő piacnak. Készítményeiket egytől egyig magas fokú igényességgel fejlesztik, összetételüket a tudomány legújabb eredményei alapján alakítják – igazodva a kor követelményeihez. A gyártás minden termék esetében a legfejlettebb, a legmodernebb technológiával történik. A korszerű minőségbiztosítási rendszerük garantálja, hogy a készítmények gyártása, csomagolása a legszigorúbb előírásoknak is megfeleljen. A hatóanyagok kiválasztása során nagy súlyt fektetnek a természetes forrásokból származó alapanyagok felhasználására. Arra is nagy súlyt helyeznek, hogy azon készítmények esetében, amelyek nagy dózisban tartalmazzák az aktív hatóanyagokat – törekednek arra, hogy folyamatos felszívódásúak legyenek. Így nem jelentenek egyszerre nagy terhelést a szervezetnek, nem ürülnek ki idő előtt, hanem 10-18 órán át folyamatosan szívódnak fel – optimális hatóanyagszintet biztosítva a szervezetnek.

A kékeszöld alga számos vitamint, ásványi anyagot /jód, bróm, mangán, kálium, vas/ és az összes esszenciális aminósavat tartalmazza. Kitűnő jódpótló. Vasat, szerves komplex formában tartalmaz, így  vashiány pótlására az egyik legalkalmasabb természetes forrás.

Az algák, vagy más néven moszatok egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Az algák sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezért az utóbbi években a tengeri hínárhoz hasonlóan egyre gyakrabban használják őket természetes étrend-kiegészítőként. Az algák közül is kiemelkedő a smaragdzöld, illetve a kékeszöld alga. Mindkettő tökéletes összetételű tápanyag. Szárazanyag tartalmának 40-60 %-a kis molekulájú, így igen könnyen emészthető. A vegetáriánusok számára is kifejezetten ajánlott, mert teljes értékű fehérjéket tartalmaz, így aminósavak pótlására eredményesen alkalmazható.

Az algák ásványi anyag és nyomelem tartalma kiemelkedő a föld élővilágában. Ez az oka, hogy ipari méretekben nyerik belőlük többek között a jódot, a brómot és a mangánt. Az algáknak a jód és a kálium tartalma különösen magas. Szerves, komplex formában található bennük a vas is, így az alga kiváló természetes vasforrás. Mindkét algaféleség sokféle és nagy mennyiségben vitaminban gazdag. Tartalmazza az összes B vitamint, továbbá C vitamint és E vitamint. Természetes forrása az A vitaminnak és a linolénsavnak. Nagy mennyiségben találhatók benne nukleinsavak és krolofill is. Az utóbbi kitűnő regeneráló szer.

A Spirulina Max tablettából naponta 2-4 szem tabletta szükséges szedni.

A Spirulina Max algatabletta kitűnő immunerősítő, évek óta rendelem aCaliVita Internacionaltól –  ezért mindenkinek jó szívvel ajánlom.

+Erősségek

Kitűnő immunerősítő vitamin.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments