Közzétéve 2022 május, 24 - 11:11

SÖRÁRIUM, INTERAKTÍV SÖRMÚZEUM, SZOLNOK

Felhasználási tapasztalat:: egyszer
Ár : 5000 Forint

Ha valaki, akkor én igazán szeretem a sört, főleg a sörspecialitásokat, sör különlegességeket. A párom, élettársam pedig, ha lehet, még nálam is jobban szereti. Ezért nem kérdés, hogy a Sörárium, Interaktív Sörmúzeum Szolnokon, (ami mellesleg mostani lakóhelyemhez sincs messze), nekünk való hely. Kellemes kikapcsolódásban, kultúrában, ismeret szerzésben van lehetőségünk a szolnoki Sörmúzeumban, melyet bátran ajánlok minden olyan személynek, felnőttnek, aki szereti a sört és szeretne többet tudni a magyar és nemzetközi sör gyártásáról, előállításáról, fejlődéséről.

A Jász-Nagykun-Szolnoki Sörárium, a Szolnoki Sörárium, Interaktív Sörmúzeum Szolnok a Kossuth tér 9. szám alatt található épületben van, mely állandó nyitva tartás mellett üzemel, de csak előzetes időpont egyeztetést követően látogatható.  Ez nagyon fontos, hogy csak előzetes időpont egyeztetéssel látogatható, telefonon vagy emailben kell időpontot kérni.

A söráriumban természetesen van lehetőség a különböző sörök, a különféle ízek, ínyencségek megkóstolására is. (Figyeljünk oda, hogy ki, miből, mennyit fogyaszt, nehogy pórul járjunk. Amennyiben meg szeretnénk kóstolni a söröket is, érdemes előre szállást foglalni valahol, hiszen a sör egy különösen finom, kellemes ital, amely viszont gyorsan a fejünkbe szállhat. :D) A Múzeumban láthatjuk a sör történetének bemutatását, egészen az ókortól napjainkig. Az első kenyér megerjedésétől kezdve, a különböző korokon áthaladó, évtizedek fejlődését, sör előállításának és kézműves, illetve gyári sörök előállításának folyamatának ábrázolásával ismerkedhetünk meg a szolnoki Söráriumban. Lehetőségünk van a sör előállításának fejlődését, a különböző söröket megismerni, megtekinteni, van, amelyet megkóstolni is.

Digitálisan fejlett, sokszínű programlehetőséget kínáló sörmúzeumról, sörfőzdéről és gasztropubról van szó a szolnoki Sörárium, Szolnoki Sörmúzeum esetében.

Egy igazán modern és digitális környezet várja az érdeklődőket, ahol megismerhetik a sörtörténet eszközeit, fejlődésének menetét, előállításának módszereit, és pillanatait is.
Az eszköztörténeti, tárgyi, berendezési kiállítás bemutatja számunkra a sörgyártás és fogyasztás eszközeit egészen az ókortól napjainkig egy két- három órás program, múzeumlátogatás során.

A múzeum pincéjében lehetőségünk van a sörhöz, sörökhöz kapcsolódó marketing tevékenységet, marketing tevékenység fejlődését is megtekinteni, egyszóval a különböző körök különböző sör plakátjait, hirdető tábláit is.

Érdemes azonban ide nem kocsival, hanem gyalog, vagy tömegközlekedéssel érkezni, hiszen ittasan nem szabad vezetni, (szigorúan tilos) de viszont ha már ide látogattunk, érdemes megkóstolni a gasztropubban a különböző sör specialitásokat is.

 

 

Kellemes időtöltést, óvatos fogyasztást,

jó szórakozást, kultúrában is gazdag feltöltődést

Kívánok az ide látogatóknak!

+Erősségek

KELLEMES LÉGKÖR, KÜLÖNLEGES SÖRSPECIALITÁSOK

-Hátrányok

EGY KICSIT DRÁGA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments