Xiaomi Redmi Note 8T okostelefon - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: Mobiltelefon

Közzétéve 2021 február, 01 - 20:20

Smartphone Xiaomi Redmi Note 8T – olcsó, gyönyörű, divatos, fiatalos! További információ az

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Itt az ideje, hogy telefont cseréljek a rokonaim számára. Mint mindig, kérik, hogy válasszanak és vásároljanak meg engem és a férjemet, mivel semmit sem értenek belőle :). Rövid keresés után a Xiaomi olcsó új termékét választottuk. Redmi Note 8T. Két telefont vettünk egyszerre. Ez az okostelefon egy szabványos karton dobozban, kiváló megjelenésű és minőségű, mint az összes Xiaomi.


 

A csomagcsomag ebben a vállalatban is alapfelszereltség: okostelefon, töltő, USB Type-C kábel, leírással ellátott papírok, csipesz a SIM-kártyák kiadásához és egy tok.


 

A készülék nagyon hatásosnak és a lehető legstílusosabbnak tűnik. Kék darabjaink gyönyörűen csillognak és csillognak a fényben.

A testet mindkét oldalán edzett üvegből készült Gorilla Glass 5 borítja. Meg kell védenie a telefont a karcolásoktól. Az okostelefon mérete nem kicsi: 161,54×75,4×8,6 mm. Szerintem túl sok is: 199 gramm.

Íme néhány további jellemző telefonunkról: 4 GB RAM, 64 GB belső memória, amelyet optimálisnak tartok egy okostelefonhoz. Ezenkívül ez az eszköz teljes értékű tálcával rendelkezik két SIM-kártya és egy további memóriakártya számára. Nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 665 processzor. Qualcomm Adreno 610 videoprocesszor. Fő négykamera: 48 Mp (SONY) + 8 Mp + 2 Mp + 2 Mp. Tökéletesen lő! Van még portré és makró fotózás. Elülső kamera 13 MP. A videókat 4K-ban lehet forgatni.

Képernyő átlója 6,3 hüvelyk, 2340×1080 felbontással. A képernyő nagyon világos és éles.

4000 mAh-s akkumulátor. C típusú töltőcsatlakozó. Itt van egy díj:


 

Van támogatás a 18W-os gyors töltésre. Van még egy ujjlenyomat-leolvasó, egy infravörös port a TV vezérléséhez és egy chip az érintés nélküli fizetési NFC számára. A szett szilikon tokkal rendelkezik:


 

Röviden, azt hiszem, ebben a telefonban minden megtalálható, amire szüksége van.

Az egyetlen probléma, amellyel a vásárlás során szembesültünk, az volt, hogy hiányzott az eladó kiegészítő védőszemüveg és fedél. A telefon éppen eladásra került, és maguk az eladók sem tudták, hogy a Redmi Note 8-zal megegyező (a specifikációkban feltüntetett) méretekkel rendelkező kiegészítők nem alkalmasak a Redmi Note 8T-hez! Valójában a Note 8T valamivel hosszabb, mint a 8. megjegyzés. Tehát meg kell várni, amíg Kína piacra dobja a telefon tartozékait.

Általában nagyon tetszett a telefon, de számomra egy kicsit nagy és nehéz. Meg kell szokni! 🙂

+Erősségek

Olcsó

gyönyörű

okostelefon az összes szükséges funkcióval!

-Hátrányok

Nehéz

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments