Skinny Gummy - vélemény

Átlag: 3.25 (2 szavazat)

Kategória: Diéta

Közzétéve 2021 január, 20 - 16:16

Skinny Gummy – Átverés, vagy csodaszer?

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 28000 Forint

Akárhányszor lépjen gereblyére az ember, a szívünk mégis hisz a csodákban. Úgy gondoljuk, hogy egy mágikus tabletta segít a fogyásban, más erőfeszítések nélkül.

Én is elhittem. Mesélek a Skinny Gummy fogyókúrás gumicukrokról amelyet online rendeltem.

Napjainkban az internetes oldalak különféle módokat kínálnak a túlsúly és a zsír leadására. A teleshopok varázslatos masszírozóit és krémeit étrend-kiegészítők, tabletták, gumicukrok és más “varázslatos” szerek váltották fel. Gyakran ezekről olyan oldalon olvashatunk, amelyek blognak és más valódi oldalaknak álcázzák magukat. Hogyan ellenőrizhető, hogy ez egy igazi blog vagy hirdetési oldal-e? Ha ugyan azt a vásárlásra buzdító szöveget találod meg több helyen, akkor valószínűleg egy hirdetésről van szó.

Megtudhatod az igazságot a “csoda” eszközről, ha beírod a nevét a Google-ba és megnézed a véleményeket és nem csak hirdetéseket.

Amikor úgy döntöttem, hogy megvásárolom a Skinny Gummy gumicukrokat, nem igazán bíztam komoly hatásban. Akkor még nem találtam igazi véleményeket, de úgy döntöttem, hogy kockáztatok. A 7 napos kiszerelés vételára közel 10,000 Ft volt.

Mit ígér a Skinny Gummy?

A gyártók kiváló minőségű növényi készítményt ígérnek, mindenféle kémia nélkül. Finom, de cukor nélkül. Reggel és este fogyasztható gumicukor formájában. A kúra végén pedig kiváló eredmény érhető el kevesebb zsírral és kilogrammal. Az eredmény az étvágy csökkentésével és a test telítésével éri el, glükomannán segítségével, ami a Skinny Gummy fő alkotóeleme. Ez csökkenti az étvágyat így elvileg nem leszünk olyan éhesek. A terméket 7, 14 és 28 napos kúrához tartozó kiszerelésben vásárolhatjuk meg.

Mit nyújt valójában a Skinny Gummy?

A gumicukor íze jó, nem túl édes, ehető. Szedés után nem vettem észre az étvágy csökkenését. Az étvágyam terén minden a régiben maradt. A hangulatra és a közérzetre gyakorolt hatását nehéz felmérni, mivel más tényezők is befolyásolják őket, nem csak a gumicukor szedése. De nem lettem rosszul tőle az biztos. Nem vettem észre hányingert, émelygést, vagy zavart hasi működést, ízváltozásokat vagy egyéb mellékhatásokat. Tehát a saját tapasztalatomon állíthatom, hogy a Skinny Gummy szedésének nincsenek mellékhatásai.

Mi a helyzet a fő elvárással, a fogyással? Meglepő módon eltűnt pár kilogramm. Eleinte a súlyom stagnált. És még a napi mérlegelést is abbahagytam. A külsőmön nem láttam változásokat a tükörben. És úgy döntöttem, hogy majd a kúra végén érdemes ellenőrizni a súlyt és a fogyást.

Tehát mi az eredmény: 28 nap alatt mínusz 3 kg (60-tól 57-ig). Talán azok, akiknek nagyobb a kezdő súlya, nagyobb eredményt is elérhetnek. A derekamnál mínusz 1 cm-t mértem. A lábakban (combokban) szintén mínusz 1 cm. Nem sok, de hát mit akarnánk még egy gumicukroktól.

Nem alkalmaztam további diéták. Elég mozgásszegény munkahelyem van így már annak is örültem, hogy nem híztam. Összeségében meglepődtem kicsit, de tudom ajánlani a terméket, megfelelő étrend és rendszeres mozgás mellett további segítséget nyújthat a sikeres fogyáshoz.

+Erősségek

Étvágycsökkentő

Működik

-Hátrányok

Drága

Beáta

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Skinny Gummy fotók

2021.05.17

Nagyon jó termék csak ajánlani tudom

Tökéletes haj és bőrbarát. A C vitamin és az E vitamin segíti a stressz feszültséget ellazítani. Összes fajta mesterséges és szintetikus színezék festék nélkül. Nagyon finom eper aromával van...