Shenmen piercing - vélemény

Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Közzétéve 2023 január, 26 - 13:13

Shenmen piercingel kapcsolatban vélemények?


Ár : 10900 Forint
Megvásárolt: link

A Shenmen piercing, más néven tragus piercing, egy testpiercing, amely a tragusban található, ami az a kis kötőszöveti lap, amely közvetlenül az fülüreg előtt található. Ez a típusú piercing népszerű, mert relatíve könnyen gyógyul és számos ékszerstílusban díszíthető. Mindazonáltal, mint bármely más testpiercing esetén, fontos az ápolási folyamat során a terület megfelelő ápolása, hogy elkerüljük a fertőzést és más komplikációkat.

Shenmen piercing: mi az, és hogyan működik?

Ez a típusú piercing népszerű, mert relatíve könnyen gyógyul és számos ékszerstílusban díszíthető. Bár ez egy kisebb piercing, mégis nagyon látványos, és jól kombinálható más fülpiercingekkel is.

A Shenmen piercinget általában általános fájdalom és duzzanat kíséri a beültetés után, ami általában 2-4 hétig tart. Fontos, hogy a piercing helyét rendszeresen tisztítsuk és gondoskodjunk róla, hogy a piercing ne legyen nyomva vagy sérült, hogy elkerüljük a fertőzéseket és a gyógyulási idő hosszabbodását.

Magyarország első és egyetlen eredeti ShenMen

Vannak olyanok, akik szerint ez egy jó módja az önkifejezésnek, és szeretik azt, hogyan néznek ki, míg mások talán nem találják őket vonzónak, vagy aggódnak az ápolásuk és a betegségmegelőzés miatt.

Azt is fontos megemlíteni, hogy a Shenmen piercing nem egy tudományosan bizonyított kezelés az idegességre vagy a szorongásra. Bár néhány ember úgy vélheti, hogy a piercing segített nekik ezekkel a problémákkal, nem helyettesíti a szakorvosi orvosi vagy pszichológiai kezelést. Mindig tanácsos orvosával beszélni az idegesség vagy a szorongás miatt felmerülő aggodalmaidról, mielőtt testpiercinget fontolsz meg.

Egyre nagyobb divat mostanában a Shenmen piercing.

Összességében, Shenmen piercing egy népszerű választás, amely jól kombinálható más fülpiercingekkel is, de fontos, hogy rendszeresen ápoljuk és tisztítsuk, hogy elkerüljük a komplikációkat és a gyógyulási idő hosszabbodását. És mindig fontos, hogy orvosával beszéVélemények a Shenmen piercingről széles skálán mozognak. Néhány ember szerint ez egy jó módja az önkifejezésnek, és szeretik azt, hogyan néznek ki, míg mások talán nem találják őket vonzónak, vagy aggódnak az ápolásuk és a betegségmegelőzés miatt.

Az is fontos, hogy figyelembe vesszük a munkahelyi követelményeket is, mielőtt piercinget választunk. Bizonyos munkahelyek tilthatják a testpiercingeket, így fontos, hogy tudjuk, milyen szabályok vonatkoznak a munkahelyünkre, és hogyan befolyásolja ez a döntésünket.

Mindent egybevetve, a Shenmen piercing egy népszerű és látványos választás lehet, de fontos, hogy alaposan megfontoljuk az ápolási és betegségmegelőzési követelményeket, valamint a munkahelyi követelményeket is. Mindig tanácsos orvosával beszélni, mielőtt döntést hozunk egy piercing beültetéséről.

Shenmen piercing ápolása és gondozása

A Shenmen piercing ápolása és gondozása nagyon fontos a gyógyulás és a komplikációk elkerülése érdekében.

Megnyomott egy pontot a fülén, csoda történt!

Az alábbiakban néhány lépésről adok tájékoztatást:

1. Tisztítás: A piercing helyét és a környező területet rendszeresen tisztítani kell, hogy elkerüljük a fertőzéseket. A piercinget óvatosan mossuk meg, és használjunk steril tampont, amit antiszeptikus oldattal áztattunk be.

2. Ápolás: Kerülni kell a piercing nyomását és sérülését, hogy elkerüljük a fertőzéseket és a gyógyulási idő hosszabbodását. A piercinget ne nyomjuk, húzzuk, vagy forgassuk.

3. Védelem: A piercinget védeni kell a külső behatásoktól, mint például a fejfedőt, a fülhallgatót, és a hajkoronát. Kerülni kell a vízbe, a medencébe való merülést, a sportolást, és a kézmosást a piercing helyén, amíg teljesen gyógyulni nem kezd.

4. Ékszer cseréje: Az ékszert ne cseréljük ki a piercing helyén amíg teljesen gyógyulni nem kezd, mert ez visszavetheti a gyógyulási folyamatot és a komplikációk kialakulásának esélyét növeli.

5. Orvosi ellenőrzés: Ha a piercing helyén fájdalom, duzzanat, vörösség, vagy valami egyéb rendellenességet észlelünk, azonnal orvoshoz kell fordulni.

6. Ápolási idő: A piercing ápolási ideje általában 2-4 hét, de ez függ a személyes immunrendszerétől is.

7. Tisztítószerek: Csak speciális piercing tisztítószereket használjunk, és ne alk

Shenmen piercing előnyei és hátrányai

Shenmen piercing előnyei:

– Látványos: A Shenmen piercing egy kisebb piercing, de mégis nagyon látványos, és jól kombinálható más fülpiercingekkel is.

– Könnyen gyógyul: A Shenmen piercing gyógyulási ideje általában 2-4 hét, ami rövidebb, mint más testpiercingek esetén.

– Versatilis: A Shenmen piercingben általában kisebb méretű ékszereket használnak, mint például a fülbevalók, fülbevaló csavarok és labret stilettók, amelyek sokféle stílust képviselnek.

Shenmen piercing hátrányai:

– Ápolási követelmények: A Shenmen piercinget rendszeresen tisztítani és ápolni kell, hogy elkerüljük a komplikációkat és a gyógyulási idő hosszabbodását.

– Munkahelyi korlátozások: Bizonyos munkahelyek tilthatják a testpiercingeket, így fontos, hogy tudjuk, milyen szabályok vonatkoznak a munkahelyünkre, és hogyan befolyásolja ez a döntésünket.

– Fertőzés: A piercing helyén könnyen fel lehet kapni egy fertőzést ha nem ápoltuk rendesen a piercinget

Mindig fontos orvosával beszélni, mielőtt döntést hozunk egy piercing beültetéséről, és figyelembe venni minden előnyt és hátrányt, hogy biztosak legyünk benne, hogy a döntésünk megfelel a saját igényeinknek.

Shenmen piercing: gyakori kérdések és válaszok magyarul

Mi az a Shenmen piercing?

A Shenmen piercing, más néven tragus piercing, egy olyan testpiercing, amely a tragusban található, ami az a kis kötőszöveti lap, amely közvetlenül az fülüreg előtt található.

Milyen ékszereket lehet használni a Shenmen piercingnél?

A Shenmen piercingben általában kisebb méretű ékszereket használnak, mint például a fülbevalók, fülbevaló csavarok és labret stilettók.

Milyen ápolási lépéseket kell tennem a Shenmen piercing után?

A Shenmen piercinget rendszeresen tisztítani kell, és ügyelni kell arra, hogy a piercing ne legyen nyomva vagy sérült, hogy elkerüljük a fertőzéseket és a gyógyulási idő hosszabbodását.

Milyen komplikációk lehetnek a Shenmen piercingnél?

A Shenmen piercingnél a leggyakoribb komplikációk a fertőzés, a duzzanat és a fájdalom.

A Shenmen piercing segített valakinek az idegesség vagy szorongás kezelésében?

A Shenmen piercing nem egy tudományosan bizonyított kezelés az idegességre vagy a szorongásra, és nem helyettesíti a szakorvosi orvosi vagy pszichológiai kezelést.

+Erősségek

látványos

látványos, könnyen kombinálható más fülpiercingekkel

relatíve könnyen gyógyul

-Hátrányok

ápolási és betegségmegelőzési követelmények

munkahelyi korlátozások

Roman

Nem ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Shenmen piercing fotók

2023.02.19

Shenmen piercing vélemények – Mit kell tudni?

Olvasson tovább, hogy megtudja, mi a Shenmen piercing, milyen vélemények vannak róla, és mi a folyamat lépése. Bevezetés: A Shenmen piercing egy viszonylag új trend a testékszerek világában. Ez a...