Servus gyertya - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 november, 04 - 17:17

Servus – fakanócos luxus gyertya

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1600 Forint
Vonalkód: emag.hu

Szeretem a gyertyát – ha tehetem mindig meggyújtok egyet. Nagyon sokféle gyertyám van itthon. Gyönyörű szép fényt áraszt és megnyugtató a látványa és az illata.  Manapság hatalmas kínálat van gyertyák tekintetében is, lehet választani mérete, színe, illata alapján. Vannak hagyományos gyertyák és mostanában divatosak lettel a különféle finom illatos, poharas gyertyák. Különösen szeretem a fakanócos gyertyákat, mert azok a pattogó, ropogó hangjuk miatt olyanok mintha kandalló hangját hallanám.

Internetes keresgélés közben bukkantunk rá az Emag oldalán – mivel fakanócos gyertyát kerestünk – a Servus gyertyákra.

“Servus – 4 illatos gyertya vagyunk. Fából készült kanóccal, csábító aromával és erős természetes narancs illattal. A lumanari servus csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a gyertyagyártásban, kialakították saját kis titkaikat. Ezek közé tartozik a narancs illata is. A citrusfélék intenzív illata keveredik a friss illat aromák szivárványával. Leggyakrabban ezek a citrusfélék egy mediterrán természetű ajándékot hoznak el számunkra, amely erős hívogató illatokba burkol bennünket. Ezt szeretnénk elhozni a gyertya szerelmeseinek is. Parfümünk különleges, friss – biztosan beleszeretsz és az egész házat boldoggá fogja tenni. Nagyon erős arománk mellett paraffinból, stearinból és 100 százalékban természetes pálmaviaszból is készülünk, és amikor meggyulladunk a fakanóc úgy ropog, mint a fenyőfa a kandallóban. A legfontosabb az, hogy kézzel készítettek, kézzel csiszoltak a gyönyörű megjelenésért. Hőre zsugorodó fóliával vagyunk bevonva, amely megvéd minket. És elmondjuk a méreteket is: átmérő 6 cm, magasság 7 cm. 9cm átmérőjü, és 10 cm magasságú változatban is kapható.  Arra vártuk, hogy felfedezzenek és a lehető leghamarabb el tudjunk menni Önhöz. ”

A Servus gyertya készítő műhely Máramarosszéken található. Itt teljes egészében kézzel készítik a gyertyákat. A Servus gyertya porcelán pohárkában, különféle illatokban készül: kávé, narancs, szantálfa, tengeri szellő, lótuszillat, vadfű, reggeli harmat, jázmin. A Servus gyertyát nem szabad 4 óránál tovább égetni, és égés közben nem szabad megdönteni, valamint nem szabad, hogy a láng megérintse a tartály szélét. Soha ne hagyjuk, hogy teljesen leégjen, ha 1 cm a viaszréteg – akkor el kell oltani.

A Servus gyertya egyenként is kapható, valamint 4 és 12-es csomagokban is.

Azt mindig nagyon fontos szem előtt tartani, hogy a meggyújtott gyertyára óriási figyelmet kell fordítani és nem szabad őrizetlenül hagyni.

Nagyon szép és nagyon különleges ez a gyertyacsalád – jó szívvel ajánlom mindenkinek.

+Erősségek

Sokáig ég és nagyon finom illata van.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments