SALVUS - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 augusztus, 02 - 13:13

Salvus Bükkszéken!

A Salvus gyógyvizet elsőként Bükkszéki forrásból ittam. Mondanom sem kell meglepődtem a kellemes ízén, ez kb. 10 évvel ezelőtt történt. Már akkor is sok problémám volt a gyomrommal, és azt vettem észre, hogy egyre jobb a közérzetem, megszünt a sav túlképződésem, az étvágyam is helyreállt. Azóta is visszajárok, és mindig jól feltankolok a Salvus vízből, szeretem azt a helyet és környékét. A Salvus víz többféle betegségben is nagy segítséget nyújt, így pédául a gyógyvízes inhalálás, légúti panaszoklégzőrendszertermálvizes orrspray a magas sótartalma és ásványi anyagok miatt is.

Mivel gyakran járok a Bükkszéki gyógyfürdőbe, nagyszerü megoldást találtak ki minden korosztály részére. köhögés gyógyvíz

Bükkszékre egy többszintes épületet építettek, ahol mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget.

Helyet kapott a fürdőben egy gyermekvilág-sarok, itt játékos szökőkút, csúszda, elefánt és gomba található a kicsik medencéjében, de van pihenősarok, külön wc, pelenkázó is, valamint egy játékokkal felszerelet játszóház is a gyermekek rendelkezésére áll.

A szülők kimondottan jól érezhetik magukat a beltéri élménymedencében.Van itt pezsgőfürdő, dögönyöző, nyakzuhany, buzgár.

Aki a festői környezetben is szeretne gyönyörködni az a kiúszó medencében ülve megteheti ezt.

Az idősebbek korosztály tagjai pedig egy SALVUS vízzel feltöltött medencében enyhíthetik fájdalmaikat.

A szaunavilág finn szaunával, infralámpákkal felszerelt helyiséggel, gőzkabinnal, aromaterápiás kabinnal és a világon egyedülálló Salvus inhalatóriummal várja a vendégeit.

A híres Salvus gyógyviz a fürdőzésen kívül másképpen is használható a bükkszékfürdői Fürdőházban.                                             A magyar fülnek meglehetősen szokatlanul hangzik az inhalatórium szó. Pedig számos fürdőben így nevezik azokat a sókamrákat, amelyekben sűrített levegővel porlasztott sűrű, sós ködpárát lélegeznek be a betegek. Az allergiás, asztmás betegek számára különösen hatékony tüneti kezelési módszer ez. Talán az ország egyik legkülönlegesebb sókamrájával a bükkszéki fürdő büszkélkedhet. Itt valódi Salvus vizet porlasztanak a levegőbe. A 10-15 perces kezelések alatt, ezt szívhatják magukba a fürdőbe látogató gyerekek és felnőttek.     Bükkszéki Fürdő

+Erősségek

Légzószervi problémákra, izületi, gyomor problémákra és még sok más betegséget gyógyit.

Ibolya Szalma

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments