Sencor SRV 4250SL-EUE3 Robotporszívó - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Porszívó

Közzétéve 2023 január, 11 - 6:06

Robika a legjobb választás az otthodba

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 72000 Forint

A SENCOR SRV 4250SL-EUE3 2 az 1-ben Active AllFloor WiFi volt az egyik idei karácsonyi ajándékunk. Nagyon régóta szemeztünk már a robotporszívókkal és végül a Sencor márkára esett a választásunk. Rengeteg kisebb elektronikai eszközünk van ettől a márkától és azt kell mondanom ár érték arányban nagyon topon van.

Az egyik előnye ennek a készüléknek, hogy nem csupán porszívózni, de felmosni is tud. Egyelőre én ezt a tudását még nem teszteltem, de, ami késik, nem múlik. Ár érték arányban olyan nyolcvanezer forint volt a készülék. Valljuk, be ekkora összegből nem veszünk egy porszívót és egy felmosót egyszerre.

Technikai tudnivalók:

Beépített 2 600 mAh, Prémium LG Li-ion akkumulátor
• Akár 120 perc működés egy feltöltéssel
• Hosszú élettartamú BLDC motor
• Sencor Nav 7.0 navigáció
• Akár 1,5 cm magas küszöbön is átmegy
• 4 takarítási program
• Programozható takarítás
• Vezérlés távirányító segítségével, vagy mobiltelefonra telepített alkalmazás és Wi-Fi segítségével
• LED kijelzők a porszívó házon (készenléti üzemmód, töltés, feltöltött állapot)
• 2 porgyűjtő edény: 475 ml száraz porszívózáshoz, kombinált edény, 240 ml por és 230 ml víz

Nagyon csendesen dolgozik mellette simán lehet tévét nézni. A rengeteg szenzornak köszönhetően nem ütközik neki a bútoroknak és érzékeli a lépcsőt is, így esély sincsen arra, hogy lezuhanjon az emeletről. Amennyiben elakad, nagyon kellemes hangjelzéssel jelzi számodra a problémát, valamint leáll és villogni kezd.

Anno nagyon sokan próbáltak lebeszélni a robotporszívóról. Sokan említették, hogy nincsen olyan szívóereje, mint egy normál porszívónak. Nos ez valóban igaz, viszont egy full program alatt, ami ennél a modellnél 120 perc, annyiszor megy át a felületeteken, hogy a végeredmény van olyan jó, mint egy 2000 W-os porszívóé.

Lassan egy hónap használat után egyetlen negatívnak mondható dolgot vettem észre. Mivel a hálószobánkban van szőnyeg, így itt nem tehetem rá a kis forgókeféket, amivel ügyesen maga alá hajtaná a koszt. Sajnos e miatt a szoba széleit, illetve a bútorok mellől nem tudja maradéktalanul kiszedni a koszt. Amennyiben teljesen szeretnék a szobánkban nagytakarítást végezni, úgy először egy sima programmal kell kiporszívóznom a szőnyeget, majd felcsavarni azt és utána egy második kört is elindítani, akkor már a forgókefékkel együtt.

Nagyon könnyen kezelhető távirányítója van a gépnek és elvileg alkalmazással is lehet irányítani, így akár a munkából is el tudom indítani a porszívót, hogy mire hazaérek rend és tisztaság legyen, viszont egyelőre ezt nem sikerült kitapasztalnom. Sajnos nem volt a dobozban pontos leírás arra, hogy melyik appot kellene letöltenem, így egyelőre ezzel nem foglalkoztam.

Összeségében Robika lett az új szeretett „családtagunk”, aki megkönnyíti a mindennapi életünket. Szerencsére a gyerekek is hamar megtanulták, hogy ne nyúljanak hozzá, viszont annál jobban szeretik nézni, ahogy Robika dolgozik.

+Erősségek

hosszú üzemidő

könnyú kezelhetőség

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments