Revolut kártya - vélemény

Átlag: 4.3 (5 szavazat)

Kategória: Bankok

Közzétéve 2023 január, 24 - 14:14

Revolut Pro vélemények – Az új prémium verzió értékelése

A Revolut Pro egy új prémium verziója a népszerű digitális bankolási és költségvetési alkalmazásnak, amely további funkciókkal rendelkezik, mint például magasabb kivonási limit, kedvezményes devizaárfolyamok és több pénznem tárolásának lehetősége. Olvassa el véleményeket a Revolut Pro-ról, hogy megtudja, milyen eredményeket hoz a felhasználók számára.

Revolut: egy ingyenes termék, amely 1%-ot ad vissza az önfoglalkoztatóknak

Bevezetés

A Revolut Pro egy új prémium verziója a népszerű digitális bankolási és költségvetési alkalmazásnak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék pénzügyeiket, és jobban szabályozzák kiadásaikat. Az alkalmazás további funkciókkal rendelkezik, mint például magasabb kivonási limit, kedvezményes devizaárfolyamok és több pénznem tárolásának lehetősége, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a külföldi utazásokat, az üzleti ügyeket és az online vásárlást. A Revolut Pro ideális lehet azok számára, akik szeretnének magasabb szintű kontrollt gyakorolni pénzügyeik felett, és többet szeretnének megtakarítani deviza váltásokkor.

Funkciók

A Revolut Pro több extra funkcióval rendelkezik, mint a alap verzió, amelyek segítenek a felhasználóknak jobban szabályozni pénzügyeiket és megtakarítani deviza váltásokkor. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezeket a funkciókat:

1. Magasabb kivonási limit: A Revolut Pro felhasználók számára magasabb kivonási limitet biztosít, amely lehetővé teszi őket, hogy nagyobb összegeket vonjanak ki külföldön és online vásárlásokkor.

2. Kedvezményes devizaárfolyamok: A Revolut Pro felhasználók kedvezményes devizaárfolyamokat kapnak, amelyek jelentősen megtakaríthatják őket deviza váltásokkor.

3. Több pénznem tárolásának lehetősége: A Revolut Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több pénznemet tároljanak az alkalmazásban, és könnyedén váltsanak köztük devizát.

4. Bankkártya rendelés: A Revolut Pro felhasználók kérhetnek egy bankkártyát, amely lehetővé teszi őket, hogy könnyedén végezzenek tranzakciókat és kivonják a pénzt külföldön.

5. Elsőbbségi ügyfélszolgálat: Revolut Pro felhasználók elsőbbségi ügyfélszolgálatot kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban kapcsolatba lépjenek az ügyfélszolgálattal, és gyorsabban kapjanak választ kérdéseikre.

A Revolut a Revolut Pro segítségével üzletviteli funkciókat hoz a kiskereskedelmi alkalmazásba

Előnyök

A Revolut Pro számos előnnyel rendelkezik, amelyek segíthetnek a felhasználóknak jobban szabályozni pénzügyeiket és megtakarítani deviza váltásokkor. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezeket az előnyöket:

1. Magasabb kivonási limit: A Revolut Pro magasabb kivonási limitet biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy nagyobb összegeket vonjanak ki külföldön és online vásárlásokkor.

2. Kedvezményes devizaárfolyamok: A Revolut Pro kedvezményes devizaárfolyamokat biztosít, amelyek jelentősen megtakaríthatják a felhasználókat deviza váltásokkor.

3. Több pénznem tárolásának lehetősége: A Revolut Pro lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy több pénznemet tároljanak az alkalmazásban, és könnyedén váltsanak köztük devizát, amely segít az üzleti ügyek és a külföldi utazások kezelésében.

4. Bankkártya rendelés: A Revolut Pro lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rendeljenek egy bankkártyát, amely lehetővé teszi őket, hogy könnyedén végezzenek tranzakciókat és kivonják a pénzt külföldön, amely segít a pénzügyi tervezésben.

5. Elsőbbségi ügyfélszolgálat: ARevolut Pro elsőbbségi ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyorsabban kapcsolatba lépjenek az ügyfélszolgálattal, és gyorsabban kapjanak választ kérdéseikre, amely segít az ügyek intézésében.

Hátrányok

A Revolut Pro, mint bármely más szolgáltatás, nem mentes a hátrányoktól. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a leggyakoribb hátrányokat:

1. Ügyfélszolgálat problémái: Néhány felhasználó panaszkodik az ügyfélszolgálat minőségére, amely nehézzé teszi a problémáik megoldását.

2. Fiók lefagyásának esete: Néhány felhasználó panaszkodik, hogy fiókja lefagyott, és nehéz volt hozzáférni a pénzükhöz.

3. Limitation-ok: A Revolut Pro bizonyos limitációkkal rendelkezik, mint például a pénzkivonási limit, amelyeket a felhasználóknak be kell tartaniuk.

4. Ár: A Revolut Pro valamivel magasabb áron érhető el, mint az alap verzió.

5. Biztonság: Bár a Revolut Pro biztonságosnak tűnik, de néhány felhasználó panaszkodik a pénzük elvesztésére a rendszerben.

Así es Revolut Prp: un producto gratuito que devuelve el 1% a los autónomos

Összegzés

A Revolut Pro-ról szóló vélemények általában pozitívak. Felhasználók dicsérik az alkalmazás felhasználóbarát felületét és hasznos funkcióit. Az alacsony devizaárfolyamokat és a több pénznem könnyű kezelését is dicsérik. Néhány felhasználó jelezte azonban az ügyfélszolgálat problémáit és az fiók lefagyásának esetét.

Összességében úgy tűnik, hogy a Revolut Pro jó választás azok számára, akik teljes körű digitális banki megoldást keresnek, és szeretnének hozzáadott előnyöket is.

Roman

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Revolut kártya fotók

2021.07.14

Jó találmány

Bár nekem még nincs. Elgondolkodtató, hogy csináltatok. Haladni, fejlődni, kell a korral. Ha külföldre, utazol a Revolut kártya hasznos, és kényelmes módja, hogy pénzt spórolj. Nézzük mit tud 😊 ...
Revolut kártya fotók

2021.05.06

Kipróbáltam a Revolut kártyát, és nem csalódtam… nagyot…

Kipróbáltam a Revolut kártyát, és nem csalódtam… nagyot…

Revolut kártya fotók

2021.03.21

Bisztonságos fizetés, mobilra szabva.

Elsőkben is mivel én egy teljesen Vak emberke vagyok, picit más megvilágításba fogom helyezni a Revolut szolgáltatásait de kitudja, hátha más látássérült olvasóknak is lehet segítség. Mindenek...