Közzétéve 2022 május, 22 - 9:09

REPTÁR A SZOLNOKI REPÜLŐGÉP MÚZEUM

Felhasználási tapasztalat:: egyszer
Ár : 3000 Forint

A jelenlegi lakóhelyemhez közel található Szolnok, így bemutatnám Szolnok egy-két híresebb, felkapottabb, látogatottabb, látványosabb helyét is. Egyik kiemelkedő látványossága, múzeuma Szolnoknak a Reptár Szolnoki Repülőgép Múzeum.  A Reptár nem elírás, valóban ez a múzeum neve.

A Szolnoki Reptár Repülőgép múzeumban kicsik, és nagyok, gyermekek és felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat, megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódási formát, lehetőséget.

Több féle tematikus napot is rendszeresen tartanak a Szolnoki Reptár Repülőgép Múzeumban. Közép-Kelet Európában kiemelkedő jelentőségű múzeumról van szó. Mind baráti társaságok, mind kisgyermekes családok, de a romantikára, kikapcsolódásra vágyó párok számára is megfelelő, kielégítő élményt nyújt  a Szolnoki Reptár Repülőgép Múzeum.

Található természetesen a Reptár területén állandó kiállítás is, mely muzeális értékű hadirepülőgépek, helikopterek, haditechnikai eszközök, hajtóműmodellek, és hazai repüléstörténeti relikviákból áll, ezen felül interaktív- és elektronikai eszközök teszik élvezhetőbbé és feledhetetlenné az itt eltöltött időt.

Ameddig a felnőttek nézelődnek, ha gyermekeik figyelmét le szeretnék kötni, gyermeke számára lehetőség van igénybe venni a tematikus játszóteret is.

A Szolnoki Reptár területén található továbbá egy négy dimenziós mozi, katonai akadálypálya, a 3D karika mellett kipróbálhatják egy szimulátoron keresztül a vadászgépek pilótáinak munkáját, tevékenységét.

Ezen felül persze az elmaradhatatlan étterem és kávézó is. Az étterem területén található az iroda, az iroda emeletén pedig egy kiállító terem, ahol a magyar repülés múltjáról, a magyar repüléstörténelemről kaphat képet a látogató.

 

Kicsiknek, nagyoknak, gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlom figyelmébe

a szolnoki Reptár Repüléstörténeti múzeum meglátogatását,

tematikus napjainak kipróbálást.

Kellemes időtöltést, kellemes kikapcsolódást kívánok!

 

+Erősségek

KÜLÖNLEGES ÉS TÖRTÉNELMI

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments