Fülzsíroldó csepp - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 február, 14 - 14:14

Remekül oldja a problémát

Világ életemben rengeteg fülzsírom volt. Kisebb koromban volt, hogy három havonta mennem kellett fülmosásra. Ezt persze a két gyerek közül egy örökölte is. Anno volt rengeteg különböző módszer a fültisztításra. Sok reklámban láttunk mindenféle folyadékot, amit, ha befújsz a füledbe, akkor a fülzsír kifolyik.

Nem igazán volt bizodalmunk ezek felé a készítmények felé, sőt pont egy ilyen készítmény okozott fülzsírdugót anno még kiskoromban. Persze a fültisztító pálcikát egyik fülész sem ajánlja, viszont, amikor majd meghalsz úgy viszket a füled, akkor jól jön. Ennek a hátulütője, hogy nehéz megítélni milyen mélyre szabad benyúlnod a pálcikával, ahhoz, hogy ne ronts a helyzeten. A gyereknek javasolták a Boramid fülcseppet, amit rögtön ki is váltottunk, hogy legyen itthon, amikor szükséges.

Természetesen először nekem volt szükségem a Boramid cseppre, ugyanis egy fültisztító pálcikás fülvakarás után sikerült teljesen eltömítenem a hallójáratomat és a fülészetre egy héttel később kaptam időpontot.

Igazából nem volt veszteni valóm, így kipróbáltam. Öt – hat cseppet csepegtetettem a problémás fülembe és kb húsz percet feküdtem a rossz fülemmel felfelé, hogy legyen esélye hatni a cseppeknek. Igazából teljesen jól lehet érezni, ahogy a csepp egyre beljebb jut a fülben és azt is érezni mikor jut át az elakadáson.

Első körben lazított a dugón és miután kitöröltem a fülemet és egy picit az ujjammal megvakartam javult a dolog és a hallásom is majdnem tökéletes lett. A használat eredményét azonban csak másfél nappal később tapasztaltam, amikor szintén egy ujjas fülvakarás alkalmával hatalmas fülzsír jött ki a fülkagylómból, abban a pillanatban megkönnyebbültem.

Lehet rendszeresen is használni a Boramid cseppet az olyan típusú embereknek kifejezetten ajánlott, mint én, akiknek sok a fülzsírja. Az ajánlott adagolást nem mindig sikerül betartanom, mert a tégely kialakításának köszönhetően nem igazán könnyű belőle csupán egy cseppet kinyomni, de érzed, amikor már elég.

Összetételét tekintve nagyrészt glicerint tartalmaz, van még benne bórsav és fűzfakéreg kivonat is, és tisztított víz. Állagra kicsit olyan, mintha a polcról levett étolajat csöpögtetnék a fülembe. Nem gondoltam volna, hogy tud hatékony lenni egy ilyen készítmény és nem kell rendszeresen látogatnom a fülészeti rendelést. A boramid cseppet már egészen kicsiknél is lehet alkalmazni, de azért azt gondolom nem árt, ha a gyerek már tud visszajelzést adni, hogy javult e a helyzet. Árát tekintve a pénztárca kímélő gyógyszerek közé tartozik már 1500 forint alatt megvásárolható.

+Erősségek

olcsó

hatékony

kis kortól alkalmazható

littlecat01

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments