A pletykafészek - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Sorozatok

Közzétéve 2021 augusztus, 22 - 16:16

Remek időtöltés ha szereted a sorozatokat

Nem rég elkeztem egy régi sorozatot nézni aminek a címe: A Pletykafészek.Nem mostani sorozat, de eddig még nem láttam. A 2007-ben kezdődött ez a sorozat és már 6 évadja van.

Szeretném nektek kicsit bemutatni az első évadot.

1 évad:

Egy titokzatos eltűnést követően Serena Van der Woodsen hirtelen visszatér az Upper East Side -raaz internátusból, hogy meglátogassa öngyilkos testvérét, Ericet. Blair Waldorf felfedezi, hogy Serena az eltűnése éjszakáján szexelt a barátjával, Nate Archibalddal. Eközben a brooklynite Dan Humphrey és Serena randevúzni kezd, míg Nate Blair iránti érzéseivel küzd. Nate és Blair megpróbálják megmenteni kapcsolatukat, ami miatt Blair elveszti szüzességét Nate legjobb barátjával, Chuck Bass -szal. Jenny Humphrey, Dan húga megpróbál beilleszkedni az Upper East Side -ba, követve Blairt és barátait. Vanessa Abrams, Dan legjobb barátja visszatér. Kiderül, hogy Dan már korábban is bevallotta szerelmét Vanessa iránt, de ők ketten túl lépnek ezen, mint barátok. Kiderült, hogy Lily Van der Woodsen, Serena anyja és Rufus Humphrey, Dan apja, romantikus múltjuk van, és újra fel akarják ébreszteni a romantikájukat, de úgy döntenek, hogy más embereket látnak gyermekeik romantikájának fényében. Blair és Nate végül szakítanak, miután végre szexeltek. Nate felfedezi Blair viszonyt, és szakadást okoz Chuckkal. Chuck az egész évad során megpróbálja elcsábítani Blairt, és a kettő kissé megegyezik az egymás iránti érzéseikkel. Georgina Sparks, Serena egykori barátja visszatér New Yorkba, és Sarah nevű nőnek adja ki magát az oregoni Portlandből. Georgina visszatérése emlékezteti Serenát a valódi okára, amiért elhagyta az Upper East Side-ot: kábítószerrel összefüggő halálba keveredett, és felelősnek érezte magát a helyzetért. Problémák robbannak ki Dan és Serena között, miközben Serena megpróbálja elrejteni titkát előle. Az eset azonban úgy oldódik meg, hogy Serenát felmentik bűnössége alól, és Georgina távozik. Elküldik egy problémás fiatal lányok személyes növekedési internátusába. Dan és Serena úgy döntenek, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. Eközben Lily elfogadja a házassági javaslatot Bart Bass -től, aki Chuck apja, annak ellenére, hogy Rufus iránt érzett, és a szezon egy basszus esküvővel zárul, és Blair várja a Chuckot a repülőtéren.

Én most már a második évadnál járok ebben a sorozatban. Mindig van a sorozatban valamilyen bonyodalom így a néző nem tud a különböző részeknél unatkozni.

+Erősségek

Jó kikapcsolódás pihenés közben

Kobold

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments