Közzétéve 2021 január, 28 - 11:11

Remek arckrém, a megszokott minőség a Helia-D termékcsaládtól


Ár : 1695 Forint

A hidrátáló arckrémekből többet kipróbáltam a Dm és Rossmann által nyújtott termékkínálatból és a Helia-D termékekkel voltam mindig is megelégedve. Ezt a a nappali arckrémet különböző bőrtípusokra is gyártják, nekem kombinált bőrtípusom van ( zsíros T-zóna, azaz a homlok ,orr vonala és az áll míg a többi rész száraz) úgyhogy az ehhez megfelelőt is választottam.

Illata megosztó, vagy imádod vagy utálod, a tokaji aszú esszencia világosan érezhető, a krém erős szőlős-boros illatanyagokkal rendelkezik,én személyszerint odavagyok érte.

Reggelente egy gyors arctisztítás után szoktam felkelni ,hatása perceken belül érződik. A bőröm sokkal feszesebb és üdébb lesz,tehát a célját maximálisan teljesíti. Sose okoz bőrirritációt vagy ellentétes hatást,mindenképp újra fogom venni és közben kíváncsian figyelem esetleges termékfejlesztéseit a cégnek.

A krém csinos csomagolásban érkezik, a tégely hátán a szokásos lényegretörő használati utasítással.Amennyiben muszáj lenne negatívumot kiemelnem,maximum annyi hogy nem zsíros inkább folyós állagú krém így kicsit gyorsabban fogyhat. Éjszakai krémes megfelelőivel tökéletes hidratálást biztosít az arc- és nyak környékének.

Tipp: nagyobb kínai üzletek is árulják kb 300 forinttal jutányosabb áron mint a drogériák

+Erősségek

Ár-érték arány

Sok helyen kapható

Maximális hidratálás

Finom illat

-Hátrányok

Folyósabb állaga miatt gyorsabban fogy

borsoB

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments