Bűbájos boszorkák - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Sorozatok

Közzétéve 2021 július, 19 - 13:13

Régen szeretem ezt a boszorkányos sorozatot nézni nagyon

Most egy régi kedvenc sorozattomról szeretnék nektek mesélni aminek a neve a Bűbájos boszorkák.

Sok évadon keresztül követhetjük nyomon a testvérek életét és a Hármas hatalom erejét.

A sorozat elbeszélése egy nővérek trióját követi, amelyet minden idők leghatalmasabb jó boszorkányainak neveznek kombinált ” Hármas hatalma “, hogy megvédje az ártatlan életeket a gonosz lényektől, mint a démonok és harckocsik . Minden nővér egyedülálló mágikus erővel rendelkezik, amely növekszik és fejlődik, miközben megpróbálja fenntartani a normális életet a mai San Franciscóban . A természetfölötti identitásuk elkülönítése és titokban tartása hétköznapi életüktől gyakran kihívássá válik számukra, mivel a varázslat kitettsége messzemenő következményekkel jár különféle kapcsolataikra, és számos rendőri és FBI- vizsgálatot eredményez a sorozat során. A sorozat kezdetben a három Halliwell nővérre, Prue-ra , Piperre és Phoebére koncentrál. Prue halálát követően a harmadik évad döntőjében rég elveszett féltestvérük, Paige  a negyedik évadtól kezdve elfoglalja helyét a “Hármas hatalma” között .

Az első epizód végére minden nővér megtudja, hogy egyedülálló varázsereje van, amely lehetővé teszi számukra a varázslatok és a főzzetek főzését. A legidősebb Prue rendelkezik a telekinézis erejével (a tárgyak elmével való mozgatásának képességével), és a második évadban kifejleszti az asztrális vetítés erejét (az a képesség, hogy egyszerre két helyen legyen ). Piper, a középső nővér képes arra, hogy időben hatékonyan “befagyassza” az embereket és a tárgyakat. Ahogy egyre jártasabb lesz, megtanulja, hogyan fagyasszon le csak bizonyos embereket, tárgyakat vagy testrészeket, ahogy akarja. A harmadik évadban, ereje tovább fejlődik, mivel képes arra, hogy gonosz lényeket vagy tárgyakat robbantson fel a kezével. Phoebe, a három közül a legfiatalabb, kezdetben rendelkezik az előérzet erejével, amely lehetővé teszi számára a jövő és később a múlt vízióinak fogadását. Később a harmadik évadban fejleszti a lebegés és a hatodik évfolyamon az empátia képességeit , ez utóbbi lehetővé teszi számára, hogy megértse és megértse mások érzelmeit, és néha erejét. A mitológia sorozatnak megfelelően a boszorkányok erői az érzelmekhez kötődnek.

Az első két évad során a nővérek hétről hétre különféle gonosz lényekkel néznek szembe. A harmadik évadban azonban rájönnek, hogy végső ellenségük az Alvilág démoni uralkodója, a Minden gonosz forrása . Végül Prue-t a 3. évad döntőjében megöli a Forrás személyes merénylője, Shax Miközben bánják idősebb nővérüket, Piper és Phoebe felfedezik, hogy van egy fiatalabb féltestvérük, Paige is, aki boszorkány anyjuk, Patty titkos szerelmi gyermeke volt , és őrangyal Sam. Paige varázslatos képességei kettős örökséget képviselnek, mint boszorkány és világosabb; mint Prue, a telekinézis egy formája is van, de szóban meg kell szólítania, hogy a tárgyak “gömbölyítsék” (teleportálják) őket a rendeltetési helyre. Amikor Paige megpróbálja irányítani az ősök két oldalát, Paige azt is megtanulja, hogyan lehet saját és mások körül pályára állítani, és másokat a keze érintésével meggyógyítani; végül megkapja a saját világosabb díjait, hogy kiképezze és védje őket, miközben megtanulják a boszorkányságot. Paige emellett “csilloghat” is, más emberi megjelenéssé alakítva.

A nővérek elleni támadások többségéért felelős Forrás a főgonosz lesz a negyedik évad alatt, míg végül meg nem gyilkolják. Megszűnése után egy évszakos történet és számos antagonista kerül bemutatásra a következő évadokban

A nővérek romantikus történetekkel is szembesülnek.

+Erősségek

Mindig izgalmas

Kobold

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments