Közzétéve 2022 november, 15 - 14:14

PUSKÁS SPORTARÉNA

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 5000 Forint

Három éves lett ebben az évben a Puskás Aréna, melynek átadását elsősorban a sport illetve football, focirajongók várták lelkesen. Mai napig nemzetközi és hazai futball eseményeknek ad otthont, de egyéb sport tevékenységek is megtalálhatóak, megtekinthetőek, megrendezhetőek benne. Mint ahogy meg is rendezik, a sport rajongók nem kis örömére. Ez az egész ország részére, az egész ország számára meghatározó esemény volt. Természetesen elsősorban a sport rajongói számára volt felülmúlhatatlan esemény, de országos szinten örülhetünk új, akkor legújabb nemzeti kincsünknek.

Három évvel ezelőtt adták át a Puskák Arénát a magyar embereknek, a magyar foci rajongóinak,  a magyar  és nemzetközi sport rajongóinak. A rendezvényközpont a nagy meccsek mellett koncerteknek, konferenciáknak és fesztiváloknak is otthont ad. Természetesen elsősorban nagyobb, nemzetközi zenekarok lépnek fel itt, voltam több koncerten is, elsősorban rock koncerteken. Meghatározó, fantasztikus, felemelő érzés volt az új stadionban, megfelelő hangeffektusokkal, erősítéssekkel hallgatni a koncertet. Rengetegen, számosan beférnek a Puskás sportarénába egyszerre, és ezek a koncertek így magával ragadó, életre szóló eseményt jelentettek számomra.

A sport aréna, a Puskás Stadion átadására 2019. november 15-én került sor. A Puskás Stadiont magyarok tervezték, és magyarok építették; a tervezés, bontás, építkezés és a kapcsolódó gyártási munkálatok tizenötezer- tizenhatezer magyar embernek jelentett abban az időben, amikor a stadiont építették munkát, megélhetést, kenyeret.  Természetesen családjukkal együtt.

Egy igazi nemzeti kincs született a Puskás Aréna elkészültével, mely meghatározza az ország egészének, de elsősorban a fővárosiaknak, Budapestieknek az életét. Sport rendezvények, koncertek, fesztiválok színhelyévé,meghatározó elemévé vált az aréna.

 

 

 

LEGALÁBB EGYSZER

 

MINDEN MAGYAR EMBERNEK

 

LÁTNIA KELL ÉLŐBEN!

 

 

+Erősségek

GYÖNYÖRŰ ÉS MINŐSÉGI, IGAZI NEMZETI KINCS

-Hátrányok

MESSZE VAN

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments