Közzétéve 2022 november, 17 - 9:09

PROTEIN BAR – FEHÉRJESZELET

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 570 Forint

Aki fogyókúrázni szeretne, annak fontos a sport és az egészséges étkezés, így természetesen a fehérje pótlása is, amelyet legkönnyebben (bár nem a legegészségesebben) fehérje szeletekkel tehetünk meg. Természetesen fontos mellette a halból készült ételek, a sült hal, harcsapörkölt, rántott halak, illetve ugyanúgy a csirkemell fogyasztása is. A fehérje szeletek fogyasztása, csak kis mennyiségben és megfelelő étkezés, kiegyensúlyozott étkezés mellett javasolt.

A Protein Bar fehérje szeletet azért ajánlom, mert fehérjében gazdag, alacsony cukortartalmú, hozzáadott cukor nélkül készül (tehát természetes cukorral), élelmi, étkezési rostban gazdag, illetve ami nagyon fontos az-az, hogy gluténmentes változatról, termékről, szeletekről van szó.

A Protein Bar Huszonegy  grammos fehérjetartalma és alacsony cukortartalma miatt ideális választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során. Természetesen nem győzöm hangsúlyozni, hogy fontos a megfelelő, egészséges étkezés, a megfelelő mennyiségű zöldség, gyümölcs, illetve a kiegyensúlyozott étkezés is.

A BioTechUSA Protein Bar fehérjeszelet sosem fog cserben hagyni! Praktikus kiszerelése miatt könnyen elfér a különböző méretű táskáidban, egy hűtött kesztyűtartóban, a sportfelszerelésed között vagy akár a zsebedben is. Így bármilyen élethelyzetben szuper kiegészítője lehet az étkezéseidnek, legyen szó egy rohanós hétről, amikor útközben töltenéd fel a raktáraidat, vagy épp egy átlagos munkanapról, amikor az íróasztalod mellett ülve ennél pár falatot, esetleg a gyárban, szünetben éheznél meg. Emellett természetesen bármilyen aktív tevékenység előtt és után is fogyaszthatod, az edzőtermi erősítésen át, aerobic óra előtt-után, biciklizés után, a reggeli úszásig, de akár egy hétvégi kirándulásra is bátran magaddal viheted! De ne vidd túlzásba a fogyasztását, napi egy-kettő darab szelet bőven elegendő. Vigyázva, óvatosan kell fogyasztani, mert túlzott fogyasztása mellett hashajtó hatású lehet.

Egy szelet Protein Bar fehérje szeletben, vagyis hetven gramm fehérje szeletben kettőszázötvenhét kalória van, ezen felül pedig huszonegy gramm fehérje, vagyis tényleg ideális a fogyasztása sportolók számára, illetve alakformáló edzések esetén, esetleg fogyókúrázók szmára is.

 

+Erősségek

FEHÉRJÉBEN GAZDAG, EGÉSZSÉGES, FOGYÓKÚRÁS

-Hátrányok

NEM SZABAD NAGY MENNYISÉGBEN FOGYASZTANI

A KIEGYENSÚLYOZOTT ÉTKEZÉST NEM PÓTOLJA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

PROTEIN BAR – AZ IDEÁLIS FEHÉRJE SZELET fotók

2023.05.31

Diétázzunk okosan!

Amikor fogyókúrázni szeretnénk, a legnehezebb dolog a módszer és a fogyasztható ételek kiválasztása. A dietetikusok szerint nem kell különböző divathóbortnak felülni, egyszerűen törekedni...