Iskolatáska - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 június, 17 - 19:19

Praktikus Táska…

Sziasztok!

Most egy nagyon népszerű termékről szeretnék szót ejteni mert én sajnos belefutottam abba hogy nem néztem utána , hogy mégis melyiket vegyem meg a lányomnak ez nem más mint az Iskola táska! Tudom valakinek elcsépelt de vannak akiknek lehet hogy tudok segíteni azzal hogy le írom az én tapasztalatomat.

Mi első osztályt kezdtük meg és nem tudtam hogy mik azok a szempontok amiket figyelembe kell venni egy Iskola táska vásárlásánál.

Nagyon sok helyen lehet meg vásárolni , piacokan ,multiknál de kimondott papírírószeres boltban is meg lehet venni. Az ára nagyon változó az olcsótól a drágáig. Vannak márkázott és márkátlan verziói. Hercegnőstől a focistól , autóstól, a mese hősökön át tényleg minden megtalálható. Lehet úgy is vásárolni hogy szettben ez azt jelenti ,hogy a táska mellé ugyan olyan mintával ellátott tornazsák , tolltartó , uzsis doboz , kulacs , pénztárca van benne ez az adott kollekciótól függ.

Mindenféle képen ha iskolatáskát mentek vásárolni vidd magaddal a gyerköccöt is mert nagy szerepe van benne hogy jót vásároljál meg.

Előszőr is azért mert akkor nincs az hogy rossz mintájút választasz neki, másik pedig hogy pont a hátára illeszkedjen.

Mindenféle képen szerintem vagyis nekünk az anatómiás táska vált be az lett a befutó. Sokkal kényelmesebb a gyermeknek illetve nem lesz tőle pupós a sok tankönyv alatt.

Alsósoknak szerintem mindenképp illet vegyetek mert nekik még alakul a kis izom szerkezetük és nem fog tönkre menni a kis hátuk. Lehet puha falut ,de inkább én a keményfalura teszem a voksomat most már.

Elsőnek nem ilyen táskát vásároltam ,de meg is bántam sajnos. Gyerek állandóan mondta hogy nem jó a táska mert fáj a háta. Teszem hozzá , hogy olyan mintával vásároltam amit Ő választott ki. Igen ám de nem volt organikus ki alakitás a táska hátuljának . Ez azt jelenti hogy a táska hátán egy keményebb szivacs pont megfelelő helyen támassza meg a gyerek hátát .Nem engedi hogy a súly alatt meggörnyedjen.

Vastag falú meg azért jó mert nem gyűrődik meg a könyvei illetve a fűzettek a táskába. Könnyebben át tudod tekinteni és szerintem ha le is dobja a táskát a földre nem  vagy  kevésbé fog a tolltartójában lévő ceruzák tönkre menni én ezt vettem észre.

Minden belefér még a torna ruhája is , kulacsot , uzsis dobozt is bele tudod tenni. Azt tudom ,hogy amig alsós biztos hogy ilyen táskát vásárólok mert tudom most már hogy igen is nagyon fontos , az hogy jó legyen egy Iskola táska. Mindenkinek csak ajánlani tudom az organikus , keményfalu Iskolatáskát nem fogjátok megbánni ha ilyet vásáróltok a gyermeketeknek!

Sok Síkert majd az Iskolához!

+Erősségek

Tanács

praktikus

tanulságos

Gaborne Gaborne

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Iskolatáska fotók

2021.08.30

Iskolatáska

Sziasztok! Szeretnék most nektek be mutatni egy iskolatáskát! Egy olyan iskolai felszerelést keres a lányának, amely nemcsak stílusos, hanem praktikus is és elegendő...