Kinderkraft Moov Babakocsi - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 február, 10 - 2:02

Praktikus,kényelmes – ideális parkbajárós társ

Szuper babakocsi! A kicsi most érkezett meg 4 hónapja, így 3 tagúvá bővültünk, azóta jóbarátunk a Kinderkraft Moov.

Párommal nagyon sokat keresgéltünk a megfelelő babakocsi után és nagyon örülök hogy emellett döntöttünk!Első babánkhoz szükséges harci felszerelés megvételéhez család nagyban besegített, így megengedhettük magunknak ezt a -lássuk be – drágább terméket. Őszíntén szólva nem szeretek kipróbálás nélkül semmit sem venni, friss anyuka ismerősömék áradoztak róla és náluk ki is próbálhattam ezért is szavaztam bizalmat neki.

Kerekek:Olvasgattam néhány értékelést róla rendelés előtt ahol többen szóvá tették hogy többeknek baja volt a kerekekkel…. Ami pedig elég fontos része egy babakocsinak, mármint egy funkciója van hogy lehessen tolni akkor abban legyen hibátlan, nem? Mint pl ha van egy kazánunk ami nem fűt annak mi az értelme? Szerencsére nekünk ezzel semmi baj nem volt! Alapvetően a hivatásom felszolgáló így eléggé megszoktam és igénylem is a mozgást úgyhogy   majdnem mindennap megyünk egy nagyobb, órás sétát a Városligetbe és mindig gond nélkül siklottak a kerekek a sima úton, a füves és esetenként ágakkal tarkított talajon egyaránt!

Könnyen csukható,praktikus darab: az anyósomékhoz gyakran járunk le Ráckevére és mivel mi  párommal mind a ketten elég kapkodósak vagyunk az elindulás mindig csúszik egy kicsit,vissza kell rohanni a tárcáért stb,stb. Viszont a babakocsit pikkpakk összehajtjuk – könnyű úgyhogy nekem is megy- és mehet is a kocsiba szóval legalább ezzel nem kell szenvedni .

  • A alatta lévő kosár nagy és könnyen hozzáférhető.

  • A markolat szerencsére állítható, így jó a különböző magasságú emberek számára (mi esetünkben 161cm vs 198cm ), 

  • A vele járó táska elég apró, de ahelyett szereztünk mást ismerősöktől.

Tartós és erős, valószínüleg ha jól bírja a strapát a második gyerkőccel is ezzel fogjuk járni a parkokat:)

A kontra oldalra annyi hogy a kutyus kicsit megkaparta egy helyen az “ökológiai bőrbevonatot” és az a rész most elég megviselt,ettől többet vártam

+Erősségek

Csinos dizájn

Egyszerű használat

Állítható markolat

Több funkciós

-Hátrányok

Kicsi táska

Drágább termék

Az anyaga nem annyira ellenálló kutyás család esetén

borsoB

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments