Közzétéve 2022 május, 24 - 11:11

POCAKOS ÉTTEREM, MEZŐTÚR

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 1700 Forint

Mostani lakóhelyemhez közel található Mezőtúron a régi időket idéző mégis modern, kellemesen berendezett, minden igényt és étvágyat kielégítő Pocakos étterem. Azon túlmenően, hogy a személyzet kiváló, első osztályú értékelést érdemel, hiszen kedves, udvarias és közvetlen, maga az étterem is első osztályú minősítést érdemel. Azt nem tudom, hogy hány csillagos, vagy csillagos-e egyáltalán, de hogy számomra és párom számára mind a kiszolgálás, mind az ételek mennyisége, minősége, íze is csillagos ötöst érdemel, az biztos.

Egyetlen hátránya talán az, hogy nincs sokáig nyitva, tehát csak ebédelésre, esetleg késői reggelizésre alkalmas, nyitva tartási ideje miatt, sajnos uzsonnázáshoz, vagy kis esti kikapcsolódáshoz, vacsorázáshoz nem felel meg.

Az étterem tulajdonosa, a pultos hölgy és a felszolgáló férfi is nagyon kedvesek, udvariasak, precízek, pontosak. A Kiszolgálás tökéletes, a hangulat jó és kellemes. Ilyen környezetben az ember szívesen étkezik, tömi tele a hasát különböző finomságokkal.

Nyitva tartási ideje jellemezően tíz óra harminc perctől tizennégy (délután kettő) óráig tart.

Mi általában tizenegy órakor szoktunk érkezni hétvégi napokon, de nem minden hétvégén.

Jellemzően ilyenkor nagyon sok étel található a pultban, a rántott sajtoktól, velőtől kezdve a kolbásszal, sajttal, gombával, sonkával töltött finomságokig, töltött rántott szeletekig, a pacalon és birka- marha pörköltön keresztül a salátákig, erős és savanyú paprikáig, hagymáig, paradicsomig. Köretekben sincs hiány, párolt rizs, főtt rizs, általában grill és sült krumpli szokta várni a kedves vendégeket. Természetesen leveseik is vannak, húsleves, orja leves, és gyümölcsleveseik is.

A fogyasztásra jellemző, hogy két féle lehetőség közül lehet választani. Lehetséges menüt elvitelre kérni, egyezer forint/ menü áron, illetve van lehetőség korlátlan fogyasztásra is. Egyezer-hétszáz forintért annyit eszik a kedves vendég, amennyit csak szeretne. Degeszre is tömheti magát, ha éppen ahhoz van kedve. 😀

Parkolni lehet az étterem előtt, korlátozott számban, korlátozott férőhellyel az utcán, ingyenesen. Mosdóik jól elkülönített helyen, egy plussz ajtóval elválasztva található az épületen belül, de az étkező helységtől külön helységben. Itt érkezéskor akár kezet is lehet mosni, közvetlen a bejáratnál találhatóak.

SZÉP kártyát is elfogadnak, lehet azzal is fizetni, ez sokak számára könnyebbséget jelent, hiszen sok munkahely támogatja SZÉP kártyával dolgozóit.

Kellemes környezetben, udvarias személyzettel, finom ételekkel várja a Pocakos étterem Mezőtúron vendégeit, kikapcsolódni, jót falatozni vágyókat.

Természetesen kávéjuk is kiváló, tejes, tejszínes kávéjuk egyszerűen szuper, fantasztikus és üdítő.

Kellemes kikapcsolódást, kellemes és jóízű falatozást, jó étvágyat kívánok az ide érkező vendégeknek, akik régi időket idéző, mégis modern környezetben,  légkörben fogyaszthatják el reggelijüket, ebédjüket.

 

 

Ezúttal is szeretném megköszönni a pultos hölgy,

a felszolgáló férfi,  a szakács és főnökük munkáját!!!!

 

 

+Erősségek

MINŐSÉGI, MENNYISÉG ÉS FINOM ÉTELEK, KEDVES ÉS UDVARIS KISZOLGÁLÓK

-Hátrányok

KORAI ZÁRÁSI IDŐ, KEVÉS PARKOLÓ

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

POCAKOS ÉTTEREM, MEZŐTÚR fotók

2023.06.04

Gyerekkel az étterembe?

Itt a nyár és a gyerekek otthon maradnak az iskolából, óvodából, bölcsödéből, de vajon hogyan oldjuk meg mi szülők, hogy...