Pharmatex - vélemény

Átlag: 4 (3 szavazat)

Kategória: Fogamzásgátlás

Közzétéve 2020 november, 10 - 13:13

Pharmatex hüvelykapszula vagy krém – melyiket válasszuk? Részletek egy kényes témában) A hüvelykapszula előnyei és hátrányai.


Ár : 3999 Forint
Megvásárolt: link

Korábban már használtam ugyanennek a Pharmatexnek a krém változatát is (erről lehet később külön is írok) és most szeretném összehasonlítani a hüvelykapszulákkal. (Közben egy kérdés a magyar gyógyszergyártóknak: miért van az, hogy gyakorlatilag Magyarországon alig forgalmaznak ilyen “apróságokat”, mint a spermicidek ?? Nem is kell kitalálni semmi újat, ilyeneket már több mint 20 éve gyártanak…)

Megbízhatóságát tekintve a krém és a gyertya egyaránt nem tökéletesek

A betegtájékoztató a következőket mondja erről:(Nekem 100%-os védelemre van szükségem, ezért minden esetre kombinálnom “gumitermékkel” is)

A kapszulák és a krém között különbség leginkább a használat egyszerűségében van, az árban minimális.

Ár

A krém, amely kb. 12 alkalomra elegendő a Benu gyógyszertárban 4099 Ft, a kapszulák, 10 darabos csomagolással, 3999 Ft, 6 db-os csomagolás  2899 Ft.

 

Számomra eddig elég kényelmes volt a kapszulák használata.

Nem szükséges a hűtőhöz rohanni, ugyanis a kapszulák 25 fokig tárolhatóak.

 

A kapszulát esemény előtt legalább 10 perccel kell alkalmazni. (A krém esetében ez 5 perc)

A kapszula hatása 3 óra. (Krém 10 óra)

 

Személy szerint az utasításokkal ellentétben a fürdőszobában és állva használom))

 

A kapszulák alkalmazása sokkal gyorsabb és kevesebb felhajtással jár mint a krém) A levelet vonalak tagolják, amelyek mentén könnyű 1 darabot letörni és magaddal vinni.

Semmi nem esik ki és semmi sem folyik ki)) De ez véleményem szerint a nő egyéni paramétereitől (nevezzük így) függ. Nem természetes módon szültem, ezért minden az eredeti formában megmaradt). Gyanítom, hogy miután néhány kisbaba kibújik ott, a paraméterek megváltoznak, akkor valóban az utasításoknak megfelelően fekve érdemes felhelyezni, különben ezt a kis kapszulát nem szorítják elég szorosan oda, ahol fel kell oldódnia, hanem egyszerűen kiesik a fürdőszobából a hálószobába vezető úton, és elgurul ))

 

A kapszulák egyik előnye, amelyet a férjem nyilvánvalóan értékel, az, hogy nincs szaga és íze)) Vagyis valószínűleg van íze, de a krémmel ellentétben ez tényleg csak belül marad (a krém, bár adagolóval rendelkezik mégsem marad mindig csak belül) 

A kapszula gyengepontja valamivel később derül ki. Néhány órával az alkalmazás után a gyertya elég aktív folyik.Szükséges legalább egy betét ha a fehér foltokat el akarjuk kerülni. (Bár ezek könnyen tisztíthatók)

Nem éreztem viszketést vagy égető érzést. Ezeknek a szereknek a hátránya számomra az alacsony hatékonyságuk (ha nem kombináljuk más módszerrel) és az, hogy viszonylag drágák.

+Erősségek

Kényelem

-Hátrányok

Ár

Nem

Krisztian

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Pharmatex fotók

2023.05.29

Kálvária!-Vélemény!

Minden egy évvel ezelőtt kezdődött. Egy álomesküvőt követően mi is tehetné még boldogabbá az ember lányát, mint hogy magabiztosan...

Pharmatex fotók

2023.05.01

Pharmatex vélemények – A hatékony és biztonságos megoldás az intim problémákra

A Pharmatex egy olyan termék, amely a nők által tapasztalt intim problémák megoldására szolgál. A Pharmatex gél formájában kapható, és a legtöbb nő számára nagyon hatékony megoldást jelent a...