Refundo Cashback Portál - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 március, 24 - 19:19

Pénzt Vissza a zsebbe, A pontok már a múlté!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

📖EGY KIS ELŐ TÖRTÉNELEM

Régen amikor még az áruházak elkezdték marketing  szempontból is vizsgálni a dolgokat, és az már nem volt elég, hogy nálunk kapható a kis üveges liptói tejből készült akármi, új módokat kerestek arra, hogy az embereket ott tartsák, bevonzzák az újabb vásárlókat, Ezek voltak az akciós ajánlatok.

de voltak akik az akciós ajánlatot meglovagolva szépen tovább haladtak, a következő boltra ahol újabb akciós ajánlattal kecsegtettek így az előző boltnak megint ki kellett találnia valamit, és így tovább.

Ekkor jöttek be, a hűség pont rendszerek.

kis füzetbe ragasztották a matricákat, aztán a digitalizálódás korában pontgyűjtő ilyen olyan kártyákkal dugig tömött tárcákkal jártak az emberek, mivel a pontok vagy részben vagy egészben az adott boltban levásárolhatóak voltak, vagy éppen értékes nyereményeket választhattunk a bolti kínálatból pontjainkért cserébe. Ez arra tökéletes volt, hogy 1-1- embert a bolt magához láncoljon, de ez a módszer olyannyira bejött, hogy online webáruházakban is bevezették, sőt máig egy igen csak költségesen megvásárolható modul sok webáruháznak, hiszen ez egy valódi marketing fegyver, ha jól használod.

Idő közben bejöttek azok a portálok, ahol ezen boltoknak akik akciókat hirdettek az összegyűjtése zajlott, így tulajdonképp 1 felületen az összes bolt szuper akciós  ajánlatát megtalálhatod.

de ezek az akciós ajánlatok bizonyos limitre vannak korlátozva vagy a készlete erejére, stb, ezért egy olyan összevont megoldást kellett kitalálni, hogy a bolt is jól járjon, de a vevőnek is megérje.

Ekkor jöttek létre a Cashback portálok, melyek leszerződtek esetünkben a Refundo nevű céggel: te hozzál ügyfeleket a boltba, én adok érte jutalékot, amivel aztán azt teszel amit szeretnél.

A cashback portálok pedig a kapott jutalékok jelentős összegét a felhasználók között OSZTJÁK szét.

így történhetett, hogy például a refundo termékpalettáján számos bolt megtalálható, akiktől ha vásárlunk, rendkívül magas akár 10 százalékos cashbacket pénz visszatérítést is kaphatunk.

❓honnan tudhatom mely bolt van a cég termékpalettáján?

kérdezhetnőd, 💭 de a Refundo erre is már tökéletesítette megoldását, firefox és google chrome alá telepíthető bővítményeivel

amint ezt a bővítményt telepítettük , engedélyezni kell a hozzáférését a megtekintett oldalakhoz.

így ha például egy számunkra kedvenc oldalra tévedünk, már is láthatjuk felül, hogy az adott oldal partnere e, a refundo katalógusának

Ezután a fent található gombra klikkelve tudatjuk, hogy a refundo rendszerén át érkeztünk, és szabadon vásárolgathatunk az adott webáruházban amit szeretnénk.

leadjuk a megrendelést, és el is végeztük a teendőinket.

A refundo és az adott áruház egymással kapcsolatban állva lekommunikálják, hogy az adott áruházból ki vásárolt, kinek jár a cashback és mennyi azaz összeg, amivel a bolt hozzájárul.

Amikor erről az email megérkezik, attól számítva 15 20 30 nap a várakozási idő, amyg a cashback jóváíródik, mivel az elállási jogunk gyakorlásának idejét kimaxolja, hogy nehogy valaki esetleg visszaküldve a terméket így próbáljon csak cashbacket realizálni.

A cég filozófiája hogy az ajánlás a legjobb reklám, ha barátaidnak ismerőseidnek is megmutatod a lehetőséget, utánuk is jár pénz, így egy garantáltan remek lehetőséget tudhatsz a kezedben, ha egy kis mellékesre vágysz.

emellett lehetőséged van vásárlások közvetítésére is.

Ha például egy adott boltra mutató linket generáltatsz a rendszerrel, ahol te mondjuk a “kurkuma.ku” oldalt szeretnéd ajánlani ismerősödnek, ezt is megteheted a rendszeren keresztül.

természetesen tisztán is átküldheted a linket, de az oldalak ez által nem fogják tudni azonosítani hogy a te ajánlásodra érkezett a barátod, így nem kapsz semmit.

ha viszont a refundo rendszerén át közvetíted a linket barátod felé, Ő szabadon és azt és annyiért vásárol mint eddig, a Cashback viszont teljes egészében a tiéd!

Forradalmian új, és jó lehetőség azoknak, akik egy kis mellékes keresetet óhajtanak realizálni vagy épp csak spórolnának és hiszik, a sok kicsi sokra megy!💸

+Erősségek

ingyenes csatlakozás

többszáz bolt kínálata egy helyen

pénz visszatérítés minden vásárlásnál

bankszámlára és paypalra fizet

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments