Közzétéve 2021 június, 14 - 16:16

Órákig tartó körömlakk lemosás…


Ár : 1099 Forint
Megvásárolt: link

Ezt a terméket csupán kíváncsiságból rendeltem meg, mert első elgondolásra ezt a technikát igen viccesnek találtam és a hatékonyságát tekintve is eléggé szkeptikus voltam. Az essence márkát már jól ismerem rengeteg terméket próbáltam már tőlük többek között az Essence Shine last&go körömlakkcsalád az egyik kedvencem és a körömlakkszárító cseppjeimet is mindig ettől a márkától veszem.

Az első és szembetűnő dolog a csomagolás élénk színvilága volt, ami igazi csajos dizájnt képvisel és teljesen illik a márka színpalettájába is. Kinyitás után ért rögtön az első negatív élmény. A dobozban lévő körömlakklemosó szaga borzasztóan erős szinte már marta az orromat. A mai világban azért kapható már szagmentes jól működő lemosó is úgyhogy nem tudom miért kellett ilyen maró szagú lemosót választani.

Általában a körmömön összesen négy réteg lakk van beleérte az alap illetve a fedőlakkot is. A termék használata úgy néz ki, hogy az ujjamat beledugom a dobozba és forgatom balra, jobbra. Belül ugye egy fekete szivacs tölti ki az egészet, ami át van itatva a lemosóval. Elég sokáig kell forgatni, hogy leoldja a lakkot és a köröm széleinél még így is szükség volt a végén a vattakorong használatára. A másik furcsaság, hogy cseppet sem áll kézre a doboz, illetve ha egy ujjamat beledugom, akkor a két ujjam között eléggé nyomja a kezemet, ami a sok forgatástól csak még kellemetlenebb.

Mire mind a tíz ujjammal végeztem szerintem eltelt vagy negyven perc és akkor ezután szükség volt a vattakorongos lemosásra is ahhoz, hogy maradéktalanul leszedjem az összes körmömről a körömlakkot. Tehát nem elég ezt az egy terméket használni, hanem minimum még egy lemosóra szükség van, illetve vattakorongokra. Elsőre azt gondoltam, hogy ezzel akár még időt is spórolhatok, de azonkívül, hogy szagolhattam egy rettentő büdös lemosót majdnem dupla annyi ideig tartott a lemosás, mintha az eddig jól bevált termékeket használtam volna. Itt még opció lehet, hogyha kifogy a benne lévő folyadék, akkor a saját körömlakklemosómmal töltöm újra, viszont a hosszúra nyúlt lemosási időt ezzel sem fogom tudni megrövidíteni, így, amint kifogyott megy a kukába.

Összetevőlistáját tekintve, ami az én orromat bánthatta az az alkohol és az aceton, de elméletileg parfüm is van benne, az az, amit én egyáltalán nem éreztem. Rengeteg különböző olaj is megtalálható a termékben viszont én a szivaccsal érintkezett bőrfelületet igen száraznak éreztem a használat után.

1099 forintért rendeltem és sajnos kidobott pénz volt az ablakon. Szeretek időnként új és érdekes dolgokat kipróbálni, ez is ilyen volt. Ilyenkor benne van a pakliban, hogy a termék a kukában végzi, de szerencsére vannak ellenpéldák is-

-Hátrányok

nagyon rossz szagú

nem mossa le teljesen a körmöt

kényelmetlen

Пользователь сайта

Nem ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments