Bionetic - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 december, 06 - 3:03

Olvassák el a véleményemet vásárlás előtt

A Bionetic részletes felülvizsgálatával szeretnék mindent részletesen elmagyarázni azoknak, akiknek kétségeik vannak a termék működésével kapcsolatban. Amikor a trichológusom ajánlására megvettem, nem gondoltam, hogy működni fog. De ha mindent rendszeresen és az utasításoknak megfelelően végeznek, az eredmény nem sokáig várat magára.

Egy évvel ezelőtt, a terhesség és a szülés után a hajam minősége elkezdett romlani, hosszában töredezni kezdett és csúnyán hullani. Ennek oka nemcsak a szervezet hormonális változása, hanem bizonyos vitaminhiány is volt. De erre csak később jöttem rá, miután konzultáltam az orvosommal és elvégeztettem néhány vizsgálatot.

Az orvosom azt tanácsolta, hogy alkalmazzak néhány Bionetic kúrát. Eleinte haboztam vele kapcsolatban, mert attól tartottam, hogy a spray-ben vannak nem biztonságos összetevők, például növekedési hormonok stb. De kiderült, hogy ez másképp van. A Bionetic hidrolizált szójafehérjét tartalmaz. Ez segít megtartani a nedvességrészecskéket a haj belsejében, így az hidratált és vonzó lesz.

A hidrolizált búzaproteinek pedig puhábbá és kezelhetőbbé teszik a hajat. A Bionetic magas B3-vitamin-tartalmú, amely felelős a hajnövekedés felgyorsításáért és a szunnyadó tüszők aktiválásáért. A B3-vitamin niacinamid formájában van jelen, amely jól behatol a fejbőrbe, a tüszőkig.

Az olyan természetes növényi kivonatok, mint a csalán és a tölgyfakéreg javítják a fejbőr állapotát, és a haj teljes hosszában, a gyökerektől a hajvégekig ápolják azt. Általánosságban elmondható, hogy a Bionetic nem csak a hajhullást szünteti meg, hanem javítja a haj egészségét is. És az új haj pedig erősebben és egészségesebben nő vissza.

Ez messze a legjobb vásárlásom a szépség és a haj egészségére. Hálás vagyok a trichológusomnak, hogy ajánlotta!

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments