Közzétéve 2022 június, 03 - 9:09

OLD MOTORS PUB, KALOCSA

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 500 Forint

Nos, remélem nem fognak megharagudni a fiúk, de most róluk írok egy cikket.

Kalocsán van egy híres, nevezetes, vendégeket, motorosokat, sőt, motoros vendégeket kedvelő hely, melynek házigazdája és létrehozója, alapítója Pusztai József egyéni vállalkozó, barátunk.

Pusztai József barátunk, körülbelül nyolc-tíz évvel ezelőtt úgy gondolta (szerintem legalábbis), hogy Kalocsa nagyon unalmas hely, nincs benn egy kellemes, időtöltésre alkalmas, összefogást erősítő, motorosoknak való hely. Ezért a volt benzin bár helyét átépítette, alkalmassá tette egy színvonalas motoros pub számára, Kalocsán.

Ebben segített neki akkori párja, Hányik Anita is, és motoros barátai is hozzászóltak ötleteikkel, hála József és Anita alapos munkájának, amelyben felmérték a kalocsai motorosok igényeit.

Kialakították tehát az Old Motors Pubbot. Ez a hely már csak színvonalassága miatt sem keverendő össze egy egyszerű kocsmával, nem, nem barátaim…

Plusz hogy minden tökéletes legyen mindin hónapban (legjobb tudomásom szerint legalábbis) tartanak egy közös motororzást, de előfordul találkozók (révén József az Old Motors Club tagja. Talán még ma is az), és sok motoros látnak vendégül, szívesen látják csatlakozásukat túráikhoz.

Egyszer kétszer exemmel mi is velük tartottunk, mindig felemelő kultúrában, történetekben és eseményekben volt részünk.

Ezen felül a környező motoros clubbok is gyakran látogatják ezt a színvonalas kikapcsolódásra is alkalmas helyet.

A fehér csokijuk egyszerűen fenomenális, de meggyes sörük, több fajta kávé és capucino különlegességük is van.

Kéthetente (akkor, amikor ott laktam legalábbis még két hetente) tartanak koncerteket, a helyi, kisebb zenekarok, de gyakran tartanak országos fellépők, előadók, rock együttesek is koncerteket a rock zene világán belül eltérő stílusban. Előfordult az is, hogy karaoke versenyeket is tartottak.

Egyszerűen jó volt ott lenni, részt venni rendezvényeiken, vagy egyszerűen csak beugrani egy álmos, szürke délután. Rögtön megvolt az alaphangulat és feldobódás élménye.

Jah és ami csúcs a szakmában, kedves József barátunk gondolt arra is, hogy a szomjazó vendégek nehogy éhezzenek, gyakran csináltak zsíros kenyeret, amit ingyen osztogattak a jelen lévő vendégeknek, koncertezőknek, bulizóknak.

Köszönöm, József és Anita, hogy létrehoztátok ezt a helyet, sok kellemes élményben volt részem ott.

Aki Kalocsára látogat, főleg ha még motoros szív is dobog benne ne hagyja ki az Old Motors pub meglátogatását!!!!

A Mol kút mögötti részen, de még a fa telep előtt megtalálod!

Ja és hogy teljes legyen az élményed, József egyik kiszuperált, de még működőképes motorját, egy Pannónia P 20ast láthatsz az Old motors Pub tetején, belsejében pedig több újrafényezett, rendbe hozott Pannónia motort is díszítésként.

Kellemes kikapcsolódást, jó bulizást nektek és barátaitoknak az Old Motors Pubban, amit akár érdeklődő turistáknak is ajánlott megtekinteni.

 

Élményben gazdag, boldog feltöltődést,

                                                              kikapcsolódást kívánok nektek!

+Erősségek

SZUPER, TÖKÉLETES GFANTASZTIKUS EGY MOTOROS HELY

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments