Booking.com - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 április, 28 - 10:10

Nyaralás egy kattintással

Aki szeret utazni, nem csak magyarországon de külföldön is azoknak ajánlom ezt a weboldalt , illetve applikáció formájában is elérhető.

A booking.com oldal által, lehetőséged van egyszerre elintézni mindent(szállodai fogalalás, repülőjegy, belépő) és emelett számos kedvezményes ajánlatot kapsz.

Számtalanszor foglaltunk már szállást ennek az applikációnak a segítségével, rengetek hasznos funkció elérhető az oldalon. Kapcsolatut tudsz tartani üzenetek formájában a szállásadóval, hiszen itt nem csak szállodákba, panziókba hanem apartamanba és magánlakásba is tudsz foglalni, illetve a booking felhasználok feltöltik a képeket a szállásról és véleményt irnak , ami alapján eltudod dönteni, hogy neked megfelelő lesz- e a szállás.

Lehetőség van még repülöjegyet és szállást is egyszerre foglani. Vagy épp tájékoztató jelleggel körbe nézni, milyen látványoságok vannak az adott városban ahova menni szeretnél.

Nagyon jó hűség progjaik vannak, ahogy a képen is látható. Programokra, múzeumokba is tudsz belépőjegyet foglalni az oldal által amivel kedvezményesebben veheted meg a jegyet.

Összeségében nagyon szeretjük használni az oldalt, hűségprogramjuk és kedvezményeik miatt , meg hogy tényleg pár kattintással elintézheted a nyaralást. Sokkal jobban szeretünk ezzel utazni, jóval olcsóbb mint egy utazási iroda.

+Erősségek

gyors

megbízható

minden egy helyen

kedvezmények

Erus

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments