Nottevit - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Közzétéve 2020 november, 18 - 15:15

Nottevit – végre újra nyugodtan tudok aludni és kipihenem magam

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hét
Ár : 4149 Forint
Megvásárolt: link

Több hónapja azzal küzdöttem, hogy akármilyen fáradt voltam akár több órába is beletelt mire el tudtam aludni, és ha ez nem lenne elég ráadásul éjszaka is többször felébredtem. Természetesen emiatt napközben nehezen tudtam koncentrálni és hatékonyan dolgozni, illetve a közérzetemre is kihatott.

Először a természetesebb módszerekkel próbálkoztam az egyszerűbb elalvás reményében – volt amikor megittam egy pohár bort vagy egy kis meleg, mézes tejet lefekvés előtt, de azt is rendszeressé tettem, hogy ne egyek és ne edzek a lefekvést megelőző néhány órában. Semmi sem jött be, a nyugtalan forgolódás és az éjszakai felriadások megmaradtak.

Pár hete viszont rátaláltam a Nottevit alvássegítő kapszulákra. Mivel már régóta szenvedtem ezzel a problémával nem volt nehéz igent mondani egy új lehetőségre a normális élethez, bár bevallom űszintén az elején elég szkeptikus voltam, hiszen ez egy vény nélkül kapható készítmény.

Tudni kell, hogy a kapszulák elvileg nem csak az alvást segítik, de az éjszakai testsúly kontrollban is részt vesznek, mivel zsírégető összetevőkkel is rendelkeznek.

Mennyi idő amíg hatni kezd?

Bár hihetetlenül hangzik, de tényleg már néhány nap után éreztem a pozitív hatást. Egyre gyorsabban ment az elalvás, éjszaka egyre kevesebbszer riadtam fel éjszaka, összességébben tényleg sokkal mélyebb és nyugodtabb alvást biztosít. Mára már több mint 30 kapszulát beszedtem (napi 1-2 kapszula ajánlott 15 perccel lefekvés előtt, eleinte bevettem 2-3-at is, mára már átálltam 1 kapszulára) és elmondhatom, hogy minden alvással kapcsolatos problémám megszűnt, pedig tényleg nem gondoltam volna, hogy egy ilyen nem erős nyugtatónak (frontin,xanax stb.) minősülő készítmény ilyen sokat segíthet.

Nekem szerencsére nincsenek problémák a súlyommal és soha nem is volt szerencsére, ezért a fogyasztó hatás tekintetében sajnos nem tudok nyilatkozni.

Ár

Egy 30 kapszulás kiszerelés kb. 4000 Forintba kerül, ami elsőre soknak hangozhat, de ha egy kicsit utána számolunk ez alig több mint 100 Ft/kapszula. Nem tudom ki, hogyan áll hozzá, de nekem egy jó alvás simán megér 100 forintot. Mint írtam korábban én 2-3 kapszulát is beszedtem eleinte, hogy biztosra menjek, de mostanra áttértem az 1 kapszulás adagra és így is tökéletesen működik, tehát azt mondanám 15-30 napra elegendő egy doboz.

Köszönöm Nottevit!

+Erősségek

Kedvező ár

Működik

-Hátrányok

Jellegzetes aroma

Krisztian

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Nottevit fotók

2020.12.02

A NOTTEVIT a nyugodt alvás szakértője.

Többféle étrenkiegészítőt is ki próbáltam , mert hiszem azt, hogy a nyugodt alvás létkérdés az ember szervezete pozitív működéséhez. A gyógyszerfüggőségtől is írtóztam, amikor a NOTTEVITET ajánlotta...