NOTINO - vélemény

Átlag: 4 (2 szavazat)

Közzétéve 2020 november, 30 - 10:10

Notino – online store of cosmetics and perfumery

Felhasználási tapasztalat:: párszor

2011-ben találkoztam először notinóval, amikor a helyi üzletekben nem találtam meg a kedvenc illatomat – az “It Is Love” -t. Még a szuper-duper promóciós és drága Brocardba pillantva végül csalódtam, hogy nem vették a fáradságot, hogy bemutassák a Salvador Dali illatszereket, és elmentek keresni az interneten.

2010 óta vagyok regisztrálva ezen az oldalon. mivel én, mint sok lány, szeretem nyomon követni az új termékeket, és általában minden lehetséges módon szemügyre veszem a parfümöket és a kozmetikumokat (a “szűken összpontosított” név ellenére a webhely nagyon gazdag kozmetikai választékkal rendelkezik), valamint olvasom a hozzájuk fűzött megjegyzéseket. Miután a parfüm nevét bevezettem a keresésbe, azonnal megtaláltam, megrendeltem és 3 hét múlva egy lélegzetelállító aroma boldog tulajdonosa lettem!

A következő 2 évben megismételtem az “It Is Love” parancsot, és megrendeltem egy üveg “Eclat d’Arpege” -et, amivel mindig örültem: az aromák mind kitartók, gazdagok és eredetiak! A kíváncsiság kedvéért összehasonlítottam az “Eclat d’Arpege” -met notino-val és egy hasonló parfümmel, amelyet Franciaországból származó rokonok hoztak egy barátjának – MINDEN azonos: üveg, doboz, minden matrica, a víz színe, és ami a legfontosabb, az illata egy az egyhez! Nem ezt az “Eclat” -t öntik minden sarkára, amely bűzlik az alkoholtól és nem finom lila színű, de átlátszó! 0_o

Általában nagyon elégedett vagyok az oldallal, és továbbra is megrendelek belőle! Egyébként az árról – az ár többször olcsóbb, mint a szaküzletekben (és miért, ezt maga a weboldal is megmagyarázza: nincs bérleti díj, értékesítési képviselők, nagyszámú alkalmazott stb. Stb.) És 2 (!) szer olcsóbb, mint a Brocard!

A PS megrendelések 2-3 hétre szólnak (bár az utolsó csak egy hét alatt ért el hozzám!), Minden egyes megrendeléshez ajándék mintát (krémet vagy parfümöt) választ.

+Erősségek

minőség

ár

házhoz szállítás

ingyenes minták

-Hátrányok

a szállítás 2-3 hétig tart

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

NOTINO fotók

2023.02.13

Notino vélemények: a vásárlók tapasztalatai a Notinóval kapcsolatban

A Notino-ról szólva, a vélemények eltérőek lehetnek a vásárlóktól függően. Az online értékelések alapján úgy tűnik, hogy a Notinót a vásárlók általában jól értékelik, többek között a széles...