Közzétéve 2023 április, 20 - 16:16

NICHOLAS SPARKS – MINDEN SZÍVDOBBANÁSSAL

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap
Ár : 2100 Forint

„Van, hogy a sors és a szerelem külön utakra vezet

Hope Anderson nagy döntés előtt áll. Habár már hat éve él együtt a barátjával, a férfi még mindig nem kérte meg a kezét, és a harminchat éves nő nem tudja, mitévő legyen. A családja Sunset Beach-i nyaralójába utazik, hogy összepakoljon, miután eladták a tengerparti házikót, és az ott töltött egy hét alatt akarja átgondolni, merre is tart a kapcsolata.
Tru Walls viszont egy egész óceánt szelt át, hogy Sunset Beachre érkezzen. A férfi Zimbabwében született, és ott is dolgozik túravezetőként, ám most egy levél ide hívta: találkozóra készül a sosem látott apjával. Tru azt reméli, az idős férfi segít neki az anyja életét beárnyékoló rejtély megoldásában, ám az utazás más irányba viszi a sorsát.
Amikor Hope és Tru útja keresztezi egymást, olyan erős, egyszeri és megismételhetetlen szerelem születik köztük, amely talán örökké tart. Ám az élet szívszakajtó döntés elé állítja őket… Vajon létezik olyan szerelem, amely túlélheti az idő múlását és a szív meghasadását?”

 

NICHOLAS SPARKS nagyszerű, de egyben tragikus szerelmi, romantikus regénye eme könyv, melyben a szerelem keveredik a tragédiával. Kalandos történet, mely végigvezet két nehéz életúton át a szerelem beteljesedéséhez, de aki happy end-et vár, az csalódni fog, egy igazán szívhez szóló történet ez a regény, melyből mindannyian sokat tanulhatunk…

Az igaz szerelemnek azonban nincsenek gátjai, nincsen benn elehetetlen. Aminek be kell teljesedni, az be is fog. Még ha nem is teljesen úgy, ahogyan várnánk, nem is igazi happy enddel, hanem tragédiával ötvözve.

Tru, a Zimbabwében dolgozó, Afrikából származó vadőr, és Hope a gyermekekre vágyó, városi nő szerelmi története, mely szívszaggató ugyan, de megtanít megérteni az igazi, a valódi, az örök szerelem titkát…

Sajnos Truenak nem lehet már gyermeke, a fiatal nő azonban gyermekekre vágyik. Ez szétszakítja a kapcsolatukat (és a szívüket) is egy időre, de az örök és igaz szerelem mindig megtalálja a lehetőséget a kibontakozásra.

A könyv végén meglepő fordulat áll elő, újra egymásra talál ez a gyönyörű pár! De sajnos a történet nem teljesen kerek, és korántsem örömteli véget és.

 

Nem könnyű olvasmány, sok benne a szomorú rész, de megtanítja igazán értékelni az életet, és az élet által nyújtott lehetőséget, az igazi, valódi szerelmet.

 

Kellemes olvasást, jó kikapcsolódást kívánok a könyvhöz!

 

+Erősségek

ROMANTIKUS, SZÍVHEZ SZÓLÓ

-Hátrányok

TRAGIKUS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments