Közzétéve 2022 február, 10 - 14:14

Nemesacél ékszerek

Most a nemesacél ékszereket szeretném nektek bemutatni.

A nemesacél ékszerek orvosi acélból készülnek. Ezek az ékszerek először nem igazán voltak elterjedve, de idővel egyre népszerűek lettek nem csak a nők és a gyerekek hanem a férfiak körében is. Számos jó tulajdonsággal rendelkeznek és sok színben és formában kaphatók már az ékszerek amiben mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Azért ilyen népszerűek, mert nem csak szépek az ékszerek hanem alacsony áruk is van és nem kopnak hamar hanem időtálló egy ékszerek. Nem lehet őket összehasonlítani a bizsunak nevezett ékszerekkel, mert azok hamar elszíneződnek a használat során és lekopnak.

Ezek az ékszerek megfelelnek a legújabb divatnak, hisz mindig újabb és újabb termékek kerülnek a forgalomba.

Régebben nagyon drágák voltak az ilyen ékszerek, mert akkor kisebb mennyiségben gyártották őket, de az idő elteltével már olcsóbak lettek ahogy egyre népszerűbbek lettek.

A nemesacél anyagának köszönhetően az anyaguk nagyon kemény megegyezik a szerszámacél keménységével, időálló, nehezen karcolódik és kopik, ellenál a kölönbozző folyadékoknak és vegyszereknek is.

Nem okoznak allergiás reakciókat , gyulladásokat így azok is viselhetik akik a szokványos ékszerekre allergiások.

Ezüstben és arany színben is kaphatóak.

Legfontosabb érvek amelyek a nemesacél ékszerek mellet szólnak:

-nem kerülnek sokba

-tartósak

-nem kopnak, nem színeződnek el

-allergiások is viselhetik

-egyre egyedibb ékszereket készítenek belőle

-erősebbek az ezüstől

-nem igényelnek különleges tisztítást

– a gyógyvízben is viselhető ékszerek hisz nem feketednek el

Ha a neten rákerestek az ilyen ékszerekre már számos gyártót találtok akik ezeket forgalmazza, de személy szerint én legjobban a Star ékszereket szeretem nekem az nyerte el a tetszésemet. Sok fazonban készülnek a termékek. Nyakláncok, szettek, medálok, karkötők és fülbevalók és nem csak nőknek hanem gyerekeknek kis babáknak és férfiaknak.

Nekem a családomban vannak olyan személyek akik allergiások a különböző ékszerekre van olyan aki a bizsukra allergiás és van olyan aki az ezüsre és az aranyra allergiás. Ezek a családtagjaim is szívesen viselik ezeket az ékszereket.

Minden alkalomra megtudja találni az ember a neki megfelelőt legyen az egy napi viselet vagy épp ha esküvőre hivatalos akkor is találhat valami nagyon szép ékszer hisz széles választékkal rendelkeznek vagy csak egyszerűen egy ajándékot keresünk névnapra, szülinapra, nőnapra vagy akár a közelgő valentín napra.

Kobold

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments