Közzétéve 2022 január, 12 - 14:14

Nem csak babáknak bármely korosztály használhatja


Ár : 2790 Forint
Megvásárolt: link

Most egy olyan terméket szeretnék nektek bemutatni ami nekünk nagyon sokat segített.

A kislányaim tavaly rengeteget szenvedtek az ekcéma miatt és sok mindent kipróbáltunk, hátha valami javulás történik volt olyan ami egy kis ideig hatott csak, de voltak olyanok amik egyáltalán nem hatak. Voltunk orvosnál és több bőrgyugyásznál is ezzel a problémánkkal és ott is sok fajta krémet kaptunk volt ami szteroidos volt. Ez addig volt így amíg már majdnem fel is adtam és akkor rátaláltam egy oldalra ami ilyen termékeket gyárt nem csak babáknak hanem kis gyermekeknek is. És adtam egy esélyt ennek a gyógynövényes terméknek és nem bántam meg. Azóta ha elő is jön az ekcémánk 2 nap és szinte már nyoma sincs. Nekem nagyon pozitív véleményem van róla. Szeretném most nektek megmutatni majd az oldalt és egy kicsit a termékekről is írni.

Én a lányoknak a Herbating Babasampont használom azóta ami nem csak a koszmó ellen jó hanem ha nagyon száraz a fejbőre valakinek legyen az akár felnőtt is Ő is bátran használhatja ezt a terméket. Ez a termék nem tartalmaz semmilyen illóolajat így már egészen újszölöttkortól használható, nem csípi a baba szemét, nem szárítja és a hajat és a fejbőrt sem, puhává varázsolja a hajat a hozzáadott E és B-vitamin pedig extra ápolást biztosít.

Fürdetőkrémnek is az Ő terméküket használom a gyermekeimnél ami nem tartalmaz irritatív anyagokat de mégis megfelelően tisztít. Ez a termék is 100%-os természetes anyagok felhasználásával készült. És aminek nagyon örülök az hogy ez a termék a vízben könnyen eloszlik nem marad csomós mint a gyugyszertári fürdető krém.

Ami nekünk nagyon hatásos az ekcéma elleni küzdelemben az a testápoló termékük. Ő is csak természetes alap anyagokat tartalmaz de sok mindenre használható nem csak ha száraz a baba bőre vagy épp ekcémás a meleg kiütésekre is tökéletes a különböző csipésekre is jó mert megnyugtatja a bőrt. Most ahogy itt a starnd szezon és gondolom sokan vagytok úgy vele, hogy kimozdultok egy kicsit ha esetleg leégnétek arra is lehet használni én kipróbáltam és enyhítette a napégéses tüneteimet.Nálunk ezeket a termékeket nem csak a gyerekek használják hanem már mi a szülők is.Volt olyan, hogy a férjem annyira leégve jött haza egy kertépítés után, hogy bekentem a hátát ezzel a testápolóval és azt mondta érezte, hogy már nem ég a háta pedig nagyon piros volt neki.

Ezen az oldalon még ezek mellet a termékek melett sok mindent megtalálhatok nem csak babáknak hanem anyukáknak és apukáknak is, de még kiskutyáknak is. Rengeteg visszajelzést és tapasztalat van a különböző termékeknél. Én csak ajánlani tudom ezeket a termékeket ha esetleg ti is ilyen problémával küzdenétek.

Nem nagy termékek mert 100 ml-sek a kisebb kiszerelések, de nagyobb kiszerelésben is kaphatóak, de sokáig elég a kisebb kiszerelés is hisz nem kell sokat használni belőlük.

Főként a baba testápolót akkor szoktam használni a gyerekeknél mikor beköszönt ez a hidegebb idő, mert ilyenkor könnyebben szárad a bőrük. De ez a termék nagyon hamar beszívódik a bőrben és így nem ragacsos.

+Erősségek

Sok mindenre használható

Ekcéma, szárazbőr, égés, csípés

Kobold

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments