DoDo Játék Webáruház - vélemény

Átlag: 2.75 (2 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 május, 18 - 17:17

Nem a leggyorsabb webáruház


Megvásárolt: link

Nekem is használt játék webáruházam van ettől függetlenül szoktam a konkurens webáruházakban nézelődni és vásárolni is, hiszen nem egyforma raktárkészlettel rendelkezünk. Több oldalról is rendeltem és nagy általánosságban három nap alatt minden gond nélkül meg is kaptam a termékeket, egyet kivéve.

A DoDo Webáruházban leadott rendelésem esetében abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán meg fog érkezni a rendelés. Nagyméretű játék dinoszauruszokat kerestem és itt rögtön két darabra is bukkantam viszonylag jó áron. Nevük alapján nem lehet eldönteni, de kapható náluk használt és csomagolássérült játék is egyaránt.

A szállítás menüpont alatt ugyan megtaláltam, hogy a futárszolgálat hét munkanapon belül szállítja a csomagot, ami elsőre is megdöbbentő volt, mert ha én összekészítek egy rendelést és tőlem elviszi a rendelést az másnap a vevőnél van. Igazából a szükség törvényt bont elve alapján leadtam a megrendelést, mert használt játékos üzletek kínálatában itt találtam meg, amit szerettem volna.

Fizetési lehetőségek közül kettő van. Tudok előre utalni, és így 1450 forint a szállítási díj. Nem szeretem ezt az opciót választani, mert macerásabb, mint mondjuk egy online fizetés, ahol csak a kártya adataimat kell megadnom.

A másik opció az utánvét. Ebben az esetben 1650 forint a szállítási költség, viszont így kényelmesen tudtam a futárnak fizetni bankkártyával. Itt kezdődött számomra a problémás része. A rendelés leadása után pár nappal gondoltam, hogy megnézem a rendelési állapotot és beléptem a létrehozott profilomba. Ekkor a képernyő közepén, egy piros alapon fehér figyelmeztető felirat jelent meg miszerint ki nem fizetett számlám van. Az üzenet, ha jól emlékszem legalább tíz másodpercig a képernyőn volt, addig nem is engedett tovább lépni.

Gondolom, hogy voltak problémák az előre utalásos opciónál, esetleg több esetben nem kapták meg az utalást. Teljesen érthető a figyelmeztető tábla, azoknál a megrendelőknél, ahol átutalásos fizetést választottak és mondjuk x ideig nem érkezik utalás, viszont az utánvétes fizetés választása esetén elég rossz néven vettem, hogy figyelmeztetnek egy olyan rendezetlen számlára, amit utólagos fizetéssel kértem.

Kínálatot tekintve nem egy nagy eresztés az oldal, viszont kevés áru között is megtalálhatod, amit keresel, Az árazás korrekt és a postaköltség is megfizethető. Nem úgy tűnik egyébként, hogy rendszeresen lenne frissítés az oldalon, illetve például az általam megvásárolt termékek még mindig fent vannak, mint nem elérhető játékok. Számomra ez is elég zavaró, hogy egy menüpontban találok, nyolcvan terméket viszont végigböngészve kiderül, hogy csak húsz van raktáron.

Vásárlóként nem hinném, hogy visszatérnék ebbe a webáruházba. Minimális árukészlet és borzasztó lassú postázás jellemzi és a rendezetlen számlára való felhívás kifejezetten rosszul érintett. Azt gondolom csak akkor vásárolnék itt újra ha kifejezetten CSAK itt lenne kapható, amit éppen keresek ellenkező esetben nem ezt a használt játék weboldalt választanám.

+Erősségek

korrekt árak

-Hátrányok

nagyon lassú szállítás

nem túl nagy választék

Пользователь сайта

Nem ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

DoDo Játék Webáruház fotók

2023.11.01

Olcsó játékok és Gyors postázás

Teljesen pozitív tapasztalatom volt. Az oldal letisztult, átlátható, a fizetés is zökkenőmentes volt. Itt találtam meg a régóta keresett játékot. Az árak nagyon versenyképesek, viszonylag gyors...