Közzétéve 2021 május, 14 - 7:07

Négy aranyos történetbe vannak belefoglalva az évszakok.

A bogyó és babóca könyv sorozatból még ez a könyvünk is meg van ezt is nagyon szereti a kislányom ha esténkként felolvasom neki.

Ebben a könyvben a négy évszaknak megfelelő meséket olvashattok a gyerekeknek.

Tavaszi mese: Babóca virágai

Babóca tulipánokat ültet a kertjében és már alig várja, hogy kinyíljanak, de sajnos egy baleset hatására a tulipánok megsérülnek hisz Baltazár végigszáguld a gördeszkával rajtuk.

Nyári mese: Palacsinta sütés

Bogyó palacsinta sütéséről szól ez a kedves kis történet, kicsit nehézségekbe ütközik bogyó hisz vagy oda ragad a serpenyőhöz a palacsinta, mert elfelejt olajat tenni bele vagy épp a csilláron végzi a feldobott palacsintája.

Őszi mese: Szüret

Bogyó és Babóca a Százlábúhoz igyekszik segíteni neki a szőlő szüretelésben, de sajnos kilyukadt a bicikli kerekük, de ez sem állítja meg őket sokan vannak a segítségükre, hogy eljussanak a céljukhoz.

Téli mese: Hóbagoly

Kiderül a történetben, hogy Bagolydoktor miként lett tiszta hó, de szerencsére nem esett semmi baja sem. Ez is egy aranyos történet nagyon.

Mi nagyon szeretjük ezeket a történeteket a kislányommal vagy egy kis délutáni alvás előtt vagy az esti alvásnál szoktam neki felolvasni.

+Erősségek

Aranyos történetek

Mi nagyon szeretjük

Kobold

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments